Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
-1°C

Sibienii învață lumea să se distreze. Echipa Liquid duce petrecerile din Sibiu în Dubai și Marbella

Sibienii învață lumea să se distreze. Echipa Liquid duce petrecerile din Sibiu în Dubai și Marbella

După ce anul trecut a avut mare succes cu o petrecere de lux organizată într-un hotel de cinci stele din Dubai, echipa clubului Liquid din Sibiu organizează luna aceasta o nouă petrecere exclusivistă în Spania, la Marbella, fiind considerat ”cel mai important eveniment de pe coastă”.

Ideea de a exporta petrecerile din Sibiu în străinătate le-a venit oamenilor din spatele Liquid-The Club în urmă cu câțiva ani, văzând cât de bine reacționează publicul la propunerile de distracție. Sibienii de la Liquid au organizat în aprilie anul trecut o super petrecere în cel mai nou hotel de cinci stele din Dubai – Rixos Premium Dubai Marina.

”Cunoscând atâția artiști profesioniști cu care lucrăm de mult timp la Liquid am zis că de ce să nu ieșim în afară și să venim noi cu un concept nou de petrecere pe care să-l propunem în câteva locații de top. Am început anul trecut cu Dubai și a fost un eveniment care a depășit toate așteptările, partenerii noștri de acolo fiind extrem de încântați de cum a ieșit totul”, a povestit pentru Turnul Sfatului Ciprian Oprișor, reprezentantul Liquid.

31913782_241015869808583_3160859629345308672_n

Sibienii au gândit un nou concept de petrecere pe care îl implementează în totalitate în locațiile partenere.

”Deosebirea vine din faptul că noi propunem un eveniment complex, care îmbină o serie întreagă de momente”, mai spune Ciprian Oprișor.

În 20 aprilie echipa Liquid organizează o nouă petrecere, de data aceasta în Spania, la Marbella, show-ul fiind deja popularizat în zonă drept ”cel mai mare eveniment de pe coastă”.

”Zona aceasta a Spaniei ne atrage și considerăm noi că ne potrivim foarte bine cu ce se întâmplă acolo. Iar genul de evenimente pe care le propunem se potrivesc foarte bine. Fiind restaurant și un loc unde lumea stă la masă, avem DJ, iar Johnny DaMix are o experiență bogată el lucrând la Fratelli. Mr. Saxy este poate cel mai bun saxofonist din România, iar MC SO are foarte mulți fani, noi am avut multe evenimente de succes alături de ea la Liquid. De Wilmark nici nu mai spun, show-ul lui de cabaret se potrivește perfect”, spune și Codruț Cioran, din partea Liquid.

31431929_239259429984227_7939668245508784128_n

Pentru a oferi ocazia și sibienilor să ia parte la aceste petreceri, organizatorii au gândit inclusiv pachete turistice pentru cei interesați, prețurile începând de la 800 de euro.

”Publicul nostru țintă este cel din Marbella, oamenii care caută o altfel de petrecere, însă am primit întrebări și de la prieteni, cunoscuți din Sibiu ca spun că vor să participe și ei. Am zis că de ce nu? Sibienii chiar știu să se distreze și să simtă viața”, mai spune Codruț Cioran.

Cine este interesat găsește mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului. De asemenea, Liquid- The Club organizează în această sâmbătă, în paralel cu concertele Horia Brenciu&HB Orchestra și BUG Mafia, o tombolă prin care oferă bilete la petrecerea din Marbella. Detalii găsiți pe pagina clubului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vasile Von Vasile

Acum 3 ani

asta nu trebuia plasată la Advertorial?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus