Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Bicicletele din sistemul Sibiu Bike City rămân în teren pe tot parcursul anului, cu excepția sezonului rece

Bicicletele din sistemul Sibiu Bike City rămân în teren pe tot parcursul anului, cu excepția sezonului rece

Sibienii vor putea utiliza bicicletele din sistemul Sibiu Bike City pe tot parcursul anului, cu excepția sezonului rece. O stație care a fost mutată de pe Calea Dumbrăvii revine la locul ei.

La începutul lunii noiembrie Primăria Sibiu a contractat serviciile unei firme pentru a instala una dintre stațiile de biciclete în locul ei inițial. este vorba despre relocarea unei stații de biciclete Sibiu Bike City care a fost mutată provizoriu din zona intrării în Cimitirul Municipal în perioada în care s-au executat lucrările de modernizare a Căii Dumbrăvii. Odată cu finalizarea lucrărilor, aceasta urmează să fie adusă la locul ei inițial.

Întrebați de Turnul Sfatului până când vor putea fi închiriate bicicletele în acest sezon, reprezentanții municiaplității au precizat că acestea vor rămâne în teren pe tot parcursul anului, cu excepția sezonului rece.

Conform Regulamentului sistemului de închiriere Sibiu Bike City, perioada sezonului rece poate diferi în funcție de condițiile meteo. „Primăria Sibiu va anunța public data de la care bicicletele se vor retrage din teren, în momentul în care vremea nu va mai permite utilizarea acestora în siguranță”, au precizat aceștia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 445

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Troll E. Buzu

Acum 1 săptămână

Pai cum? Chiar acum cand vremea devine propice ne luati bicicletele? Parca Sibiul incuraja mersul pe bicicleta si face eforturi semnificative pentru a ingreuna traficul auto inca de pe la 1990. Ce facem, ne intoarcem in Evul Mediu?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus