Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Bicicletele Primăriei intră în depozit până la primăvară. Din aprilie, sistemul a fost utilizat de aproape 70.000 de ori

Bicicletele Primăriei intră în depozit până la primăvară. Din aprilie, sistemul a fost utilizat de aproape 70.000 de ori

Primăria Sibiu anunță că, odată cu răcirea vremii, centrele de închiriere a bicicletelor Sibiu Bike City se vor închide până la primăvară. 

„În perioada 5-9 decembrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public se va ocupa de ridicarea din teren a bicicletelor și transportul acestora în depozit”, au transmis reprezentnații autorităților locale. 

Deschis în 29 aprilie anul acesta, sistemul Sibiu Bike City a înregistrat în cele 7 luni de funcționare 69.704 utilizări, fie în baza unui abonament, fie în sistem de închiriere orară sau pe zi. Până în prezent s-au achiziționat 15.136 de abonamente. În total, bicicletele Sibiu Bike City au fost pe trasee timp de 174.613 ore, arată datele Primăriei.

Sistemul Sibiu Bike City a fost creat de Primăria Municipiului Sibiu printr-un proiect finanțat din fonduri europene nerambursabile. Acesta oferă 540 de biciclete spre închiriere din 49 de stații amplasate în întreg orașul. Sistemul se poate folosi prin intermediul aplicației mobile PBSC, care se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store.

Citește și: O săptămână prin Sibiu doar cu bicicletele Primăriei. Șase lucruri bune și mai puțin bune

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 802

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus