Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Revelion 2023: Ce petreceri se organizează în Sibiu și cât costă

Revelion 2023: Ce petreceri se organizează în Sibiu și cât costă

Mai este mai mult de o lună până la trecerea dintre ani, iar când vine vorba de Revelion avem de ales mai multe evenimente le care putem participa. Restaurantele și cluburile s-au înarmat cu meniuri speciale, dar și cu invitați care să întrețină atmosfera. Cât despre costuri, acestea variază de la un local la altul în funcție de invitați, dar și de pachetul propus.

699 de lei de persoană Revelionul la Fain

La Fain, restaurant din centrul Sibiului, invitați speciali în noaptea dintre ani sunt cei de la Legacy. Revelionul ne va costa aici 699 de lei.

„Alegeți să petreceți cumpăna dintre ani la #Fain, într-un decor de excepție, cu un meniu culinar rafinat și un meniu diversificat de băuturi! Toate acestea vor fi completate de muzica live interpretată de Trupa Legacy!. Veniți alături de persoanele dragi și bucurați-vă de o seară de neuitat! Pentru mai multe detalii și rezervări contactați-ne la numerele de telefon 0740303649 sau 0741196757!”, transmit cei de la Fain în descrierea evenimentului.

Petrecere la Cotton

La Cotton, unul dintre cluburile din oraș, noaptea dintre ani ne-ar costa 250 de lei. Atmosfera va fi întreținută de 2 DJ: Johnny Da Mix și Dj Hampu.

„Ultima petrecere din an trebuie să fie de neuitat așa că ia-ți prietenii și hai la Cotton Pub. Vom dansa până dimineața pe cele mai tari hituri, alături de Johnny Da Mix și Dj Hampu care vor întreține atmosfera. Ce zici, ciocnim împreună un pahar de șampanie la focul de artificii? Rezervări se pot face la numărul 0745 696 480”, se arată în descrierea evenimentului postat deja pe rețelele sociale. 

 

Program special la Hilton

Hotelul Hilton are un program special în perioada Anului Nou. Pachetul de trei nopți este de 1099 de euro de persoană, cel de patru nopți 1199 de euro, iar cel de cinci nopți este de 1299 de euro. Noaptea dintre ani vă așteaptă aici cu muzică live, iar cei mici vor avea parte de momente speciale de divertisment special concepute pentru ei. Pentru detalii și rezervări puteți suna la numărul 0269.505.600.

Cât costă revelionul la Hotel Parc

La Hotel Parc Sibiu, pachetul de trei nopți costă 1589 de lei. Atmosfera va fi întreținută de formație live și DJ. Invitații vor fi întâmpinați cu vin fiert, țuică și turtă dulce. 

Ana Baniciu și DJ Project vin la Liquid

Cine vrea să petreacă Noaptea dintre ani la Liquid se va putea distra pe ritmurile cântecelor celor de la DJ Project însoțiți de Ana Baniciu. Intrarea costă 350 de lei în zona VIP și 250 de lei în zona B. VIP ACCES cuprinde Bufet suedez ALL INCLUSIVE, candy Bar, fructe, șampanie, foc de artificii. Băuturile sunt contra-cost. GENERAL ACCES cuprinde Bufet suedez ALL INCLUSIVE, candy bar, fructe, șampanie, foc de artificii. Băuturile sunt contra-cost.

Revelion 2023 la Versailles - Empire state of mind

Și Versailles weddings & events Sibiu le pregătește sibienilor o petrecere pe cinste.

„Suntem pregătiți pentru cea mai magica seara dintre ani! Alături de ALINA EREMIA & BAND, GRASUXXL si Dj NICOLAE SCORVELCIU ți-am pregătit un super REVELION ca să uiți de 2022 și să întâmpini 2023 cu noi planuri, gânduri mai bune și distracție mai mare”, arată organizatorii evenimentului.

Revelion pe ritmul anilor 90 la Redal Expo

Armonia disco&retro organizează la Redal Expo o petrecere în care muzica anilor 80-90 va fi vedeta. Pachetul Gold costă 350 de lei, iar pachetul Platium 450 de lei. De asemenea, se aplică o reducere de 10% pentru minim zece pachete achiziționate.

„Te invităm să sărbătorim împreună trecerea dintre ani pe ritmuri disco&retro în cea mai renumita locație de evenimente din Sibiu - Redal Expo. Revelionul ARMONIA disco&retro va fi șansa ta să sărbătorești trecerea dintre ani în mod total inedit, pe ritmurile anilor '80-'90-'00, printr-un SUPER CHEF de tip clubbing.

Invitați de onoare: FUN FACTORY care au lansat hit după hit precum "I wanna B with U", "Celebration" în anii '90. De asemenea, responsabili cu distracția și muzica buna vor fi: Mirror Djs, AMERAS & ARMONIA DJs.”, se arată în descrierea evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Patrihotii pleaca cat mai departe de locul faptei, nu stau acasa. Probabil tot la Miami se desfata.
Raspunde

Rob

Acum 1 an

Nu e publicitate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Larissa unghii cu gel

Acum 1 an

Pe mine si pe cercul meu de prietene ne lasă rece aceste petreceri organizate în Sibiu. De regula mergem la Dubai, atât de revelion cât și de tăieri de mot sau onomastici. Viata din Sibiu e plictisitoare dacă ai gusturi și personalitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus