Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Au început problemele pe Coposu. Trei zile cu restricții de trafic în centrul Sibiului

Au început problemele pe Coposu. Trei zile cu restricții de trafic în centrul Sibiului

Șoferii care au drum începând de astăzi pe Bulevardul Corneliu Coposu din zona centrală a Sibiului trebuie să se pregătească cu multă răbdare din cauza traficului îngreunat de lucrările de asfaltare.

Începând cu această după-amiază în zona Spitalului Județean se execută lucrări de asfaltare și modernizare a zonei carosabile, motiv pentru care circulația este deviată pe o două benzi din patru.

Prin urmare, coloanele de mașini ajung pe aproape un kilometru înspre Teatrul Național ”Radu Stanca” și pe strada Constituției.

Primăria Sibiu a anunțat aceste lucrări încă de la finalul săptămânii trecute. Reprezentanții municipalității au explicat că din cauza gerului nu se poate lucra pe timpul noapții.

„În perioada 28-30 noiembrie, banda 1 de pe bulevardul C. Coposu, pe tronsonul dintre str. Pompeiu Onofreiu și str. Gh. Lazăr (în acest sens de circulație) va fi închisă circulației pentru execuția unor lucrări de reparații ale stratului de uzură. Asfaltul vechi va fi frezat și se va așterne un nou strat.

Din cauza faptului că temperaturile pe noapte sunt scăzute, lucrările de asfaltare se vor executa pe timp de zi. Prin urmare, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita supraaglomerarea acestei porțiuni pe care se va circula pe o singură bandă timp de 3 zile”, se arată în mesajul transmis de Primărie.

Lucrările sunt planificate a dura până miercuri. Șoferii care nu pot ocoli zona sunt rugați să dea dovadă de răbdare și înțelegere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Adrian

Acum 2 luni

Ce placere sa mai ai sa mergi in orasul asta cand s-a umplut de olteni,nimeni nu plateste impozit pentru masina in Sibiu dar de venit vin si daca le spui ceva tot ei sunt aia suparati....pur si simplu orasu asta este sufocat de masinile lor....
Raspunde

IoRo68

Acum 2 luni

...daca si astea sunt probleme, va recomand traficul din Bucuresti...acolo sa vedeti nervi pusi la incercare!
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Tragic este ca Coposu, Mihalache si Maniu au regretat tardiv alaturarea de partea criminalilor romani pentru infaptuirea Romaniei Mare.
Raspunde

Claudiu

Acum 2 luni

Întreb simplu. Chiar simplu Daca temperaturile scăzute din timpul nopții nu ar permite turnarea noului strat -sa zicem, deși nu sunt chiar atât de scăzute iar prognoza anunță incalzire-, nici decopertarea stratului vechi de uzură nu se putea face la ore cu trafic mai redus? De ce e nevoie sa se facă la orele amiezii, in plin trafic? Folosesc linia 10 care a rămas fără statie la spital ( e undeva mai jos, unde apuca șoferul să oprească înainte de semaforul la intrarea în spital- și exact din acest autobuz am văzut cum s-a decopertat giratoriul pe timpul nopții Fără probleme! Iar acum, dintr-o dată, cu puțin înainte de 1 decembrie e un mare hei-rup in mijlocul zilei Când se închide și se deschide FITS bulevardul e inaccesibil. Când e RedBull Romaniacs, bulevardul e inaccesibil. Când se decopertează/asfaltează, bulevardul e inaccesibil. Adică, a câta oară, anul acesta? Că doar ce s-a turnat în vară. După aceea a apărut groapă. Și tot așa.... La cei care sunt obligați să îl folosească pentru că nu au alternativa se gândește cineva ? Nu întreb că șofer. Întreb ca un simplu călător Tursib deja deranjat de lucrările de la podul de pe Alba Iulia Nu se pot face lucrurile mai cu cap, mai plănuite și cu ceva mai puțin deranj ?
Raspunde

Xxx

Acum 2 luni

Stati sa vedeti probleme dupa ce l asfalteaza! Ca nici un capac de canal nu o sa fie la nivelul asfaltului!!! Iar intreb in proiect...carnetul de sarcini...etc e specificat cumva conditia asta? Ca daca nu e vina primariei ca nu cere o asfaltare corecta! Daca da e tot bina primariei ca semneaza ( oare cine semneaza receptiile pt aceste lucrari neconforme...cum are curajul...tot intreb???)receptii si plati pt lucrari neconforme! Da de ani si ani chiar nu se sesizeaza nimeni?????? Cum e posibil ca la absolut toate asfaltarile din ultimii...10 ani sa nu fie ( nici macar din intimplare) nici un capac de canal la nivelul asfaltului si totusi lucrarile sa fie receptionate si platite???? Iar intreb cine din primarie are acest...curaj nebun????
Raspunde

Mircea

Acum 2 luni

Și dacă au venit din partea Olteniei au venit pentru un trai mai bun așa cum au plecat alți români în străinătate înainte de bine ce a fost sunt care au avut posibilitatea să își cumpere și apartamente și cel puțin plătesc impozite
Raspunde

Mister

Acum 2 luni

De ce nu au asfaltat de 1 Decembrie...sa vine Joni si sa verifice lucrare....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus