Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru a aduce bucurie în casele a 100 de micuți: „Toți, absolut toți copiii îl merită pe Moș Crăciun”

Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru a aduce bucurie în casele a 100 de micuți: „Toți, absolut toți copiii îl merită pe Moș Crăciun”

A început campania „Dar din dar pentru nevoiași” inițiată de Maria și Gheorghe Boldijar. Este al nouălea an consecutiv în care cei doi soți se mobilizează pentru a strânge fondurile necesare pentru a cumpăra cadouri copiilor orfani sau din familii nevoiașe. An de an au reușit și-și ducă misiunea la sfârșit cu ajutorul oamenilor inimoși care s-au alăturat campaniei. Anul acesta cadourile vor ajunge la 100 de copilași la care, fără ajutorul Mariei și a lui Gheorghe Moșul nu ar putea ajunge.  

Citește și: „Campania „Dar din dar” continuă. Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru a aduce bucurie în inimile a 90 de copii orfani”

Pentru a noua oară consecutiv a fost dat starul campaniei „Dar din dar pentru nevoiași”. În spatele acestei campanii stau soții Maria și Gheorghe Boldijar, ambii crescuți în orfelinatele județului Sibiu, cu o poveste de viață emoționantă. Tocmai pentru că știu ce înseamnă lipsurile și mai ales cum îl așteaptă copiii pe Moșu fie că sunt fără părinți fie că părinții lor nu au posibilități financiare, au decis, în urmă cu nouă ani să dea naștere acestei campanii.  

„În orfelinat, mulți ani de Crăciun, singura mea dorința a fost să trăiesc într-o familie și să primesc dulciuri de la Moș. De asta am inițiat această campanie, ca împreună să putem aduce bucurie în inimile copiilor încercați de soartă. Toți, absolut toți copiii îl merită pe Moș Crăciun”, spun cei doi soți.

Anul acesta și-au propus să fie alături de 100 de micuți din familii nevoiașe. Își doresc ca pentru fiecare copilaș să pregătească un cadou cu o valoare de 50 de lei. Pentru asta au nevoie de 5.000 de lei. Suma nu este una mare, cu atât mai mult cu cât putem pune mână de la mână să-i sprijinim.

Cei care își doresc să ajute pot lua legătura cu soții Boldijar la numerele de telefon: 0758.932.098, 0742.937.829

Sau pot dona în contul BRD: RO39BRDE330SV85723253300

Titular: Boldijar Gheorghe

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus