Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Actualizare: A fost declarat și al treilea deces în accidentul de la Hula Bradului. Este o tănără de 20 de ani

Actualizare: A fost declarat și al treilea deces în accidentul de la Hula Bradului. Este o tănără de 20 de ani

Actualizare 23.09: A murit și o a treia personă din cele rănite în accidentul grav de la Hula Bradului, transmit reprezentanții Ambulanței Sibiu. Este vorba despte tânăra de 20 de ani care se afla în curs de resuscitare. Din păcate decesul ei a fost declarat pe Secția de Primiri Urgențe.

Polițiștii sibieni spun că, în prezent, se fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor în care s-a produs accidentul în care au murit trei persoane și alte două au fost rănite. În zonă traficul se desfășoară alternativ. 

Citește și Depășire pe linie continuă, motivul accidentului grav de aseară de pe Hula Bradului

Actualizare 22.17: Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului de la Hula Bradului, iar două au fost transportate, în stare gravă, inconștiente, la spital.

Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat și o femeie, din nefericire în ciuda eforturilor salvatorilor, aceștia nu au răspuns manevrelor. O a treia victima, de sex feminin este inconștientă și intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. 

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime. O victimă aflată în stop cardio-respirator a fost transportată în curs de resuscitare. Este vorba despre o tânără de 20 de ani, cetățean strain. O altă victimă este un bărbat de 62 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio -facial.

Reprezentanții ISU Sibiu spun că există și a șasea persoană implicată în accident, dar care a refuzat transportul la spital.

Știre ințială. Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe DN1. Polițiștii transmit că traficul rutier este blocat total pe la km. 293+500, Hula Bradului. În accident sunt implicate trei autovehicule. Mai multe victime primesc îngrijiri medicale.

Autoritățile transmit că sunt cinci victime, iar la fața locului au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic. 

Dintre cele cinci persoane rănite, una este încarcerată. Echipajele SAJ și ISU acordă asistență medicală în acest moment victimelor. Intervenția este în dinamică.

Știre în curs de actualizare. 


Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Claus

Acum 1 an

Cu 10 minute inainte de accident am trecut pe acolo,venind dinapre Brasov.Cel putin 3 accidente am evitat,unul chiar la urcare spre Fantanita Haiducului. Unul cel putin m a depasit oglinda la oglindă,ca mai apoi sa franeze in fata mea la 200 metri sa faca stanga fara semnal desigur,oprind brusc de la 120 130 la 0. Altul s a agitat de la Avrig pana la rampa de la iesire din Bradu,depasind 4 5 masini in coloană,ca sa ajunga in acelasi timp cu mine in rond la Vestem...un audi breakde sibiu kta...esti un dement prietene. Altul la fel,vede sageata ca se ingusteaza banda la lucrari,mai aveam 70 90 metri,flash uri sa ma dau,apoi depasire pe dreapta si imi taie calea mai sa ia parapetii despartitori si frana brusc la fel,incat in fata era unul deja care reducea viteza... Parca erau turbati...dau in masini mai alea pe vremea asta,fiind mereu umed le jos in perioada asta,intre copaci acolo,in zona aia,mereu soferi cu roata pe banda opusa in curbe,ca nu au rabdare pana la Bradu sa se ducă...depasesc in acele curbe scurte si vizibilitate 0,ca nu au rabdare. Condoleante celor ce trec prin durerea pierderii celor dragi,care din pacate s au dus din cauza altor ce nu ar trebui nici pe o poteca forestiera sa conducă.
Raspunde

Ce sa faci, ei sunt in oltenia, in concediu, nu in strada!

Acum 1 an

E timpul ca purtatorii de uniforme de la conducerea inspectoratului (ala parasutat de la turnatorii mai-ului de la bucale) precum si tot biroul rutier sibiu, sa fie destituiti fara drept de pensie ! URGENT, trimisi acasa ! Ieri nu a fost nici un echipaj pe sb-bv, era coloana ziceai ca vii de la razboi, haos total in trafic !!! Ei, nicaieri, in concedii ! Mergeti pt totdeauna in concediu, ori cu voi, ori fara voi, rezultatele sunt aceleasi: le vedeti in imagini !!!
Raspunde

Minime

Acum 1 an

Totusi si loganul e o conserva. Vii din gran canaria si mori nevinovat cu toata familia sandwich intre bmwurile oltenilor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus