Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Interstar, pe primul loc la Liga Elitelor U15

Interstar, pe primul loc la Liga Elitelor U15

În urma participării în Campionatul Județean U15 și câștigarea seriei din care a făcut parte, trupa Interstar pregătită de Caius Băra a obținut o binemeritată calificare în Liga Elitelor U15, acolo unde, după cinci etape scurse, se regăsește la egalitate de puncte cu Optimum Alba Iulia, diferența fiind făcută de golaveraj. 

Liga Elitelor U15 se reia în primăvara anului 2023, atunci când se va da bătălia finală pentru primul loc. 
Campionatele Județene  U13 și U11 au tras și ele cortina peste sezonul de toamnă și se vor relua în martie 2023.

Echipele Interstarului participante în cele două competiții județene au avut evoluții bune pe tot parcursul turului de campionat, unul destul de lung dealtfel. 

"Conform regulamentelor emise de FRF la categoriile U13 și U11 nu se contabilizează  rezultatele și nu se întocmesc clasamente. Menționăm faptul că mai mulți jucători interstariști din cele două grupe au fost selecționați pentru formarea selecționatelor U13 și U11 ale județului Sibiu, în urma acțiunilor de selecție desfășurate de Comisia Tehnică din cadrul AJF Sibiu împreună cu referentul zonal al FRF. Mulțumim Primăriei Sibiu pentru susținerea arătată juniorilor clubului nostru", spune Caius Băra, antrenorul tinerilor.

 
Participarea juniorilor U15, U13 și U11 ai clubului Interstar Sibiu în Campionatele Județene a fost o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2022.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus