Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Biciclist lovit de o mașină pe Rusciorului. Bărbatul de 74 de ani a fost transportat la spital

Biciclist lovit de o mașină pe Rusciorului. Bărbatul de 74 de ani a fost transportat la spital

Un sibian de 74 de ani a fost lovit în această după-amiază de un autoturism pe strada Rusciorului, anunță IPJ Sibiu.

”În timp ce conducea un autoturism spre strada Lungă, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Cisnădie, la efectuarea virajului la dreapta spre strada Bagdasar, nu acordă prioritate și acroșează un biciclist care circula pe banda destinată bicicliștilor. Biciclistul, un sibian în vârstă de 74 de ani, a fost transportat la spital conștient”, informează IPJ Sibiu.

Biciclistul a fost dus la spital de urgență de o ambulanță. Victima a suferit un traumatism de membru inferior, anunță Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În zonă nu sunt probleme de trafic.

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 961

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus