Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

PSD susține înființarea unui cămin pentru vârstnici în Copșa Mică

PSD susține înființarea unui cămin pentru vârstnici în Copșa Mică

Primăria Copșa Mică, susținută de celelalte primării din zonă, solicită Consiliului Județean asocierea într-un parteneriat pentru înființarea unei unități de asistență medico-socială (cămin de bătrâni).

Este necesar un cămin pentru vârstnici pentru că în Copșa Mică și comunele limitrofe sunt foarte mulți tineri plecați la muncă în țară sau străinătate, iar părinții și bunicii sunt lăsați singuri, fără niciun ajutor și sprijin.

La invitația domnului primar Daniel-Tudor Mihalache, am fost la Copșa Mică, unde, alături de președintele organizației locale PSD, Florentin Pop, am vizitat amplasamentul pe care Primăria intenționează să-l achiziționeze dacă Consiliul Județean este dispus să încheie un parteneriat pentru realizarea căminului pentru bătrâni.

L-am asigurat pe domnul primar de tot sprijinul organizației PSD atât la nivel local, cât mai ales la nivel de județ. Această unitate medico-socială este absolut necesară pentru că părinții și bunicii noștri, după o viață de muncă, trebuie să beneficieze de îngrijire și sprijin atunci când sunt în nevoie. 

Deputat Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus