Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ziua a treia de căutări pentru pescarul sibian dispărut pe Olt

Ziua a treia de căutări pentru pescarul sibian dispărut pe Olt

Luni dimineață, de la ora 8, salvatorii sibieni au reînceput căutările pentru pescarul sibian dispărut de vineri pe Olt, în zona localității Bradu, după ce a plecat cu un prieten la pescuit. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu. Trupul unuia dintre ei a fost descoperit sâmbătă de cei de la ISU, iar celălalt este căutat încă de sâmbătă dimineața.

„În urmă cu puțin timp, unul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat” transmiteau sâmbătă cei de la ISU. 

Soția unuia dintre bărbați a sesizat sâmbătă prin apel 112 faptul că soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri (vineri n.r.) la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. 

Opt scafandri de la ISU Sibiu, ISU Hunedoara și ISU Vâlcea participă la căutările din cea de-a treia zi, precum și opt pompieri militari, cu două bărci și un echipaj SMURD, anunță Sg. maj Andreea Ștefan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus