Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

600 de petarde confiscate de polițiștii sibieni de la doi tineri din Brădeni

600 de petarde confiscate de polițiștii sibieni de la doi tineri din Brădeni

Polițiștii au confiscat 600 de petarde după ce doi tineri din Brădeni le aruncau pe stradă. Băieții s-au ales cu dosar penal.

La data de 22 decembrie, în jurul orei 18,00, pe strada Principală din localitatea Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat doi localnici în timp ce aruncau pe stradă cu petarde.

Asupra celor doi tineri, polițiștii au depistat 600 de articole pirotehnice din categoria P1, despre a căror proveniență persoanele în cauză nu au putut oferi detalii.

Articolele au fost ridicate în vederea confiscării, iar la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus