Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trei șoferi beți, în primele trei ore ale celei de-a treia zi de Crăciun. Unul a și lovit alte două mașini

Trei șoferi beți, în primele trei ore ale celei de-a treia zi de Crăciun. Unul a și lovit alte două mașini

Trei dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului au fost deschise în de polițiștii sibieni, în primele ore ale zilei de marți.

Doi dintre șoferi au fost descoperiți ca urmare a controalelor din trafic. Primul, la 40 de minute după miezul nopții, este din Șelimbăr, are 48 de ani, și a fost oprit pe Calea Șurii Mici din Sibiu: 0,94 mg/l a fost rezultatul testării alcoolscopice. 

Alte 50 de minute mai târziu, un tânăr de doar 23 de ani din Veștem a fost oprit pe strada Principală din satul său: 0,45 mg/l de alcool pur în aerul expirat a indicat testul.

Cel de-al treilea șofer a fost descoperit după ce a produs un accident. Era și cel mai băut dintre cei trei, testul indicând 1,15 mg/l. ”În jurul orei 02:40, pe strada Principală din Valea Viilor, un localnic în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat două autoturisme parcate pe marginea părții carosabile. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, relatează reprezentanții IPJ Sibiu.

Toți trei șoferii au fost duși la Spital pentru a li se stabili alcoolemia în sânge, cazurile lor fiind preluate și de procurori.

Sursa foto: depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Chirica

Acum 1 an

Ce, nu e nimic nou, se respecta doar, cu sfintenie, obiceiul de a conduce beat pe sate. Toata lumea stie, e ca si oficial...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus