Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în ultimul weekend din an la Sibiu? Oferta revelioanelor 2023, concerte în Piața Mare și la Sala Thalia, petreceri la Arena Platoș

Ce facem în ultimul weekend din an la Sibiu? Oferta revelioanelor 2023, concerte în Piața Mare și la Sala Thalia, petreceri la Arena Platoș

Ultimul weekend din acest an este despre petreceri și despre timp petrecut în familie sau alături de prieteni și de cei dragi. Pentru cei care aleg să rămână să petreacă revelionul la Sibiu, am pregătit mai jos o listă cu principalele evenimente la care pot lua parte în ultimul weekend din an. Petrecerile organizate de restaurantele și cluburile care s-au înarmat cu meniuri speciale și cu invitați care să întrețină atmosfera sau concertele sunt printre principalele atracții ale ultimelor zile din an. 

699 de lei de persoană Revelionul la Fain

La Fain, restaurant din centrul Sibiului, invitați speciali în noaptea dintre ani sunt cei de la Legacy. Revelionul ne va costa aici 699 de lei.

„Alegeți să petreceți cumpăna dintre ani la #Fain, într-un decor de excepție, cu un meniu culinar rafinat și un meniu diversificat de băuturi! Toate acestea vor fi completate de muzica live interpretată de Trupa Legacy!. Veniți alături de persoanele dragi și bucurați-vă de o seară de neuitat! Pentru mai multe detalii și rezervări contactați-ne la numerele de telefon 0740303649 sau 0741196757!”, transmit cei de la Fain în descrierea evenimentului.

Petrecere la Cotton

La Cotton, unul dintre cluburile din oraș, noaptea dintre ani ne costă 350 de lei. Atmosfera va fi întreținută de 2 DJ: Johnny Da Mix și Dj Hampu.

„Ultima petrecere din an trebuie să fie de neuitat așa că ia-ți prietenii și hai la Cotton Pub. Vom dansa până dimineața pe cele mai tari hituri, alături de Johnny Da Mix și Dj Hampu care vor întreține atmosfera. Ce zici, ciocnim împreună un pahar de șampanie la focul de artificii? Rezervări se pot face la numărul 0745 696 480”, se arată în descrierea evenimentului postat deja pe rețelele sociale. 

Ana Baniciu și DJ Project vin la Liquid

Cine vrea să petreacă Noaptea dintre ani la Liquid se va putea distra pe ritmurile cântecelor celor de la DJ Project însoțiți de Ana Baniciu. Intrarea costă 350 de lei în zona VIP și 250 de lei în zona B. VIP ACCES cuprinde Bufet suedez ALL INCLUSIVE, candy Bar, fructe, șampanie, foc de artificii. Băuturile sunt contra-cost. GENERAL ACCES cuprinde Bufet suedez ALL INCLUSIVE, candy bar, fructe, șampanie, foc de artificii. Băuturile sunt contra-cost.

Revelion 2023 la Versailles - Empire state of mind

Și Versailles weddings & events Sibiu le pregătește sibienilor o petrecere pe cinste.

„Suntem pregătiți pentru cea mai magica seara dintre ani! Alături de ALINA EREMIA & BAND, GRASUXXL si Dj NICOLAE SCORVELCIU ți-am pregătit un super REVELION ca să uiți de 2022 și să întâmpini 2023 cu noi planuri, gânduri mai bune și distracție mai mare”, arată organizatorii evenimentului.

Revelion pe ritmul anilor 90 la Redal Expo

Armonia disco&retro organizează la Redal Expo o petrecere în care muzica anilor 80-90 va fi vedeta. Pachetul Gold costă 350 de lei, iar pachetul Platium 450 de lei. De asemenea, se aplică o reducere de 10% pentru minim zece pachete achiziționate.

„Te invităm să sărbătorim împreună trecerea dintre ani pe ritmuri disco&retro în cea mai renumita locație de evenimente din Sibiu - Redal Expo. Revelionul ARMONIA disco&retro va fi șansa ta să sărbătorești trecerea dintre ani în mod total inedit, pe ritmurile anilor '80-'90-'00, printr-un SUPER CHEF de tip clubbing.

Invitați de onoare: FUN FACTORY care au lansat hit după hit precum "I wanna B with U", "Celebration" în anii '90. De asemenea, responsabili cu distracția și muzica buna vor fi: Mirror Djs, AMERAS & ARMONIA DJs.”, se arată în descrierea evenimentului.

Concert Irina Rimes în Piața Mare

Artiștii Irina Rimes, Domino și FunkyDrop vor concerta în Piața Mare de Revelion. Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 21, suntem așteptați pe ritmurile muzicii în Piața Mare a Sibiului.

„Trecem în 2023 împreună, la Sibiu, la cea mai faină petrecere de Revelion! Artiștii care urcă anul acesta pe scena din Piața Mare sunt Irina Rimes, DOMINO și FunkyDrop, iar noi am început deja să numărăm câte zile au mai rămas din 2022!”, au arătat organizatorii evenimentului.

Concert la Sala Thalia

„City Break" este tema de anul acesta a tradiționalului Concert de Anul Nou la Sibiu, un produs muzical "de export". La cea de-a XIV-a ediție, Concertul de Anul Nou va avea două reprezentații la Sibiu, dar și în orașele Deva și Brad.

Evenimentul organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și ICon Arts se va desfășura la Sala Thalia, sâmbătă, 31 decembrie 2022 și duminică, 1 ianuarie 2023, cu începere de la ora 18:00.

Petreceri la Arena Platoș

Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani afară, la zăpadă, Arena Platoș a pregătit două petreceri la care sibienii și turiștii sunt invitați să ia parte. 

„Celebrul Show de Revelionul pe pârtiile Arena Platoș Păltiniș continuă și la această nouă trecere între ani cu coborârea demonstrativă a școlilor de Schi și Snowboard urmată de sărituri spectaculoase cu schiuri și cu snowboard prin cifrele 2023 în flăcări executate de rideri de top.

Teleschiul principal va fi funcțional toată noaptea. Ski Pass-ul de Revelion costă 50 lei, indiferent de vârstă. Două petreceri, pe mai multe gusturi, care te țin la dans până dimineață:

Mainstream Party cu DJ JONNESSEEY & ANER la ApresSki Barul de la baza pârtiilor.

Funk and more…. PARTY cu DJ STF / DJ Leyza-boy / DJ Funky Drop pe terasa Apresky din vârful pârtiilor.

Taxa de intrare la Party-urile din barurile ApresSki și Apresky este de 50 lei”, arată cei de la Arena Platoș”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2539

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus