Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ITM Sibiu despre accidentul mortal de muncă din Zona Industrială: A fost oprit din funcționare echipamentul tehnic la care s-a produs evenimentul

ITM Sibiu despre accidentul mortal de muncă din Zona Industrială: A fost oprit din funcționare echipamentul tehnic la care s-a produs evenimentul

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu anunță că a demarat o anchetă în urma accidentului de muncă mortal de ieri seară, la o fabrică din Zona Industrială Vest.

O primă măsură în acest caz a fost deja dispusă, echipamentul tehnic la care s-a produs evenimentul fiind oprit din funcționare temporar.

”În cadrul primelor cercetări efectuate la fața locului de către o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a fost dispusă măsura de oprire din funcționare a echipamentului tehnic la care s-a produs evenimentul, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului. În conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă, cercetarea se efectuează de către I.T.M. Sibiu în colaborare cu instituțiile competente”, anunță conducerea ITM Sibiu, într-un comunicat de presă remis vineri dimineață.

Context

Joi seară, în jurul orei 18:00, s-a produs un eveniment la un operator economic de pe raza localității Cristian, soldat cu decesul victimei. Bărbatul decedat avea 28 de ani și era angajat al companiei Guntner.

ACTUALIZARE - Sibian mort la serviciu, în Zona Industrială Vest. Avea 28 de ani

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3671

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Mitica

Acum 1 an

Da vin inspectorii lui peste sa verifice daca exista semnatura in carnetul de protectie a muncii ca d-aia s-a produs accidentul... Rahaturi care nu au nici o legatura cu preventia unui accident. Doar sa-si dea bugetarii de lucru
Raspunde

Dan

Acum 1 an

A murit strivit de mașinărie, știu de la un angajat de acolo. De ce nu spuneți adevărul, ziariștii lui peste? Colegul cu care lucra la aceiași mașinărie la vederea fazei a leșinat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus