Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Teodora, psiholog la fundația „Un copil, o speranță” are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu Lyme

Teodora, psiholog la fundația „Un copil, o speranță” are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu Lyme

Teodora Rusea are nevoie de sprijinul nostru în lupta cu o boală grea, dar care poate fi tratată. Diagnosticul fetei este Lyme și alte coinfecții, sindrom Bertolotti și artrită reactivă. Potrivit mesajelor postate pe rețelele de socializare Teo are reacții alergice și adverse la toate medicamentele încercate până acum. La începutul lunii februarie însă, este programată pentru a încerca o nouă schemă de tratament. Toată această luptă este costisitoare, iar Teo are nevoie de ajutor. Oricine dorește să se implice o poate face donând cei 3,5% din impozitul pe venit pentru a o ajuta să se facă bine sau puteți folosi informațiile de la finalul articolului. 

Potrivit profilului ei de facebook, Teodora Rusea este psiholog la Fundația „Un copil, o speranță”. Prietenii și apropiații o descriu pe Teo ca fiind „o tipă glumeață, cochetă, jovială și plină de viață”, dar fata trece acum printr-o adevărată și grea încercare.

A fost diagnosticată cu boala Lyme și a dezvoltat complicații. Mai mult, toate medicamentele prescrise până acum i-au provocat reacții adverse și alergice. Cu toate acestea, Teo luptă cu determinare și boala a intrat în remisie. Chiar dacă a suferit o paralizie în urma unei crize convulsive a început din nou, să meargă. La începutul lunii februarie este programată pentru o nouă încercare de tratament. Toate demersurile făcute în lupta cu această boală, de la tratament, Kinetoterapie și deplasare sunt costisitoare. Mai jos puteți citi mesajul Teodorei postat pe paginile de socializare și puteți alege modalitatea în care doriți să ajutați.

„Salutare! După cum știți, lupta cu boala mea nu s-a încheiat. La începutul lunii Februarie este programată o noua încercare de tratament (după reacțiile alergice și adverse la toate medicamentele medicii sunt rezervați cu privire la acesta, dar eu sunt optimista!). După o criza convulsiva in Iunie mi-au paralizat picioarele, acum boala este in remisie și am început sa merg. Diagnosticul este de Lyme și alte coinfectii, sindrom Bertolotti și artrita reactiva. Întrucât costurile tratamentului, kinetoterapie si deplasărilor la control sunt ridicate, las mai jos link-ul prin care puteți oferi cei 3,5% din salariu spre a ma face bine bine repede si reveni la serviciu. Orice share contează. Mulțumesc!  Gânduri bune și multă sănătate!"

Sursa foto: Facebook Teodora Rusea

Cum putem ajuta! 

Nume titular: Rusea Teodora-Iuliana

IBAN: RO49BTRLRONCRT0216518101

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

Revolut: 0746301610, Teodora Rusea

SAU

Completând formularul pentru a redirecționa 3,5% din venit

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 an

Hotia, coruptia si cersetoria sunt sperante frustre...
Raspunde

Dani

Acum 1 an

Comenteaza ciob de oala sparta...daca nu doresti sa contribui, ocupa-ti timpul cu altceva, nu comenta aiurea.
Raspunde

Un cititor

Acum 1 an

Nu pot sa cred ca Pfizer, care genereaza boli, nu e in stare sa le si trateze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus