Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Ce facem în weekend? Concert Emaa, concurs la Arena Platoș, meci FC Hermannstadt - FCSB

Ce facem în weekend? Concert Emaa, concurs la Arena Platoș, meci FC Hermannstadt - FCSB

În acest weekend, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. Mergem la meci, cluburile din oraș ne-au pregătit mai multe evenimente speciale, iar Arena Platoș ne așteaptă cu tradiționalul concurs de sezon.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Un bărbat pe nume Otto”, „I Wanna Dance with Somebody”, „Taximetriști” sau „Megan” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Lansare de carte

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 14:00, la Muzeul Cinegetic „August von Spiess", str. Școala de Înot, nr. 4, va avea loc lansarea albumului ”Vânătoarea de altădată, cărți poștale și documente vechi”, autori Laurențiu Constantinescu și Ion Doru Poiană. Albumul a apărut sub egida Editurii Constant din Sibiu și este bilingv: român-german. 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

Freestyle OPEN

Concursul etalon Arena Platoș Freestyle OPEN ajunge weekend-ul viitor la a 12 a ediție. Dinamic și complex snowparkul amenajat pentru concurs oferă kickere distractive și elemente de jib variate, punând astfel la încercare tehnica și stilul participanților. Mai multe detalii despre eveniment găsiția aici.

Concert Emaa la Cotton

Sâmbătă, de la ora 22, Cotton Pub ne invită la concertul uneia dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Emaa. Rezervări se fac la numărul de telefon 0752 268 866, iar prețul biletului este de 50 RON.

Concert The River of Blues la Imperium Pub

The River of Blues concertează sâmbătă, 21 ianuarie, la Imperium Pub. Biletul costă 40 de lei. Detalii despre eveniment găsiți aici

Meci FC Hermannstadt - FCSB

Stadionul Municipal Sibiu găzduiește duminică, de la ora 20:45, meciul FC Hermannstadt - FCSB.

Iubire cu năbădăi la Teatrul Național Radu Stanca

Sâmbătă și duminică, de la ora 17, suntem invitați la spectacolul „Iubire cu năbădăi”. Spectacolul este o adaptare după textul „Don’t dress for dinner” scris de dramaturgul francez Marc Camoletti.

Oana Radu la Liquid the Club

Pentru prima dată în Sibiu, Oana Radu va da startul distracției la Liquid The Club, sâmbătă, de la ora 22. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus