Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

DRDP anunță că se circulă normal pe Valea Oltului între Boița și Lazaret, acolo unde a fost pus un semafor din cauza surpării unei porțiuni din drum

DRDP anunță că se circulă normal pe Valea Oltului între Boița și Lazaret, acolo unde a fost pus un semafor din cauza surpării unei porțiuni din drum

Reprezentanții DRDP Brașov anunță că se circulă normal pe DN7 între Boița și Lazaret, acolo unde o porțiune de drum s-a surpat, iar circulația era dirijată de un semafor.

„S-a remediat surparea și se circulă normal,” transmite vineri sursa citată. 

Pe DN7, între localitățile Boița și Lazaret, traficul rutier a fost restricționat din 22 ianuarie, din cauza surpării unei porțiuni din drum, apărute într-o zonă cu teren în pantă. Circulația rutieră a fost dirijată de un semafor. 

„Pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un  semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă!”, transmiteau drumarii la data respectivă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Forest Gump

Acum 1 lună

Drumul s-a surpat din cauza sapaturilor facute de Malidcom in albia raului. In ultimele luni au scos sute de mii de mc de balastru din rau, sub pretextul decolmatarii albiei. Culmea e ca zona este sit Natura 2000, agentia responsabila cu ariile protejate este una dintre cele mai corupte institutiii, pe langa APM si GNM.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus