Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

FCH merge la Craiova cu 4 jucători indisponibili. Baba pe lista absențelor

FCH merge la Craiova cu 4 jucători indisponibili. Baba pe lista absențelor

Pentru FC Hermannstadt urmează un meci greu, la Craiova, împotriva unei echipe cu aspirații la titlu. Ambele echipe se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei de mâine.

FC Hermannstadt merge la Craiova fără să se poată baza pe patru dintre jucătorii de bază. Baba, Antoche, Stoica și Ene sunt indisponibili pentru partida de mâine.

Înainte de plecarea spre Craiova, Marius Măldărășanu, antrenorul principal al echipei, a oferit un scurt rezumat al așteptărilor sale față de partida importantă ce urmează. „Tot timpul avem așteptări mari, chiar dacă jucăm contra unei echipe bune, un club foarte bine organizat care de câțiva ani își dorește să ia campionatul, o echipă cu jucători foarte buni din punct de vedere tehnic, cu jucători de viteză, cu un antrenor foarte experimentat care pregătește foarte bine jocurile.

Ne așteptăm și la o asistență a publicului numeroasă, un public care îi împinge de la spate. Cu siguranță va fi un meci greu, însă am făcut meciuri foarte bune mai ales împotriva echipelor din partea superioară a clasamentului, cu siguranță băieții vor face mâine un meci foarte bun”, spune Marius Măldărășanu.

În tur, sibienii au obținut singura victorie în cele cinci partide disputate împotriva Universității Craiova, printr-un gol reușit de Daniel Paraschiv în minutul 50 al partidei. Pe lângă problemele de lot, cele două echipe vor trebui să se descurce și pe un teren care cu siguranță este afectat de ninsoarea puternică din ultimele zile.

„Terenul nu știm cum va fi, condițiile vor fi la fel și pentru o echipă și pentru cealaltă, acum rămâne de văzut ce meci va ieși. Până la urmă cel mai bun să câștige. Îmi doresc să fim noi, am mai câștigat o dată împotriva lor, în tur, însă nu seamănă meci cu meci. Și ei au ceva probleme și noi, le știți foarte bine, îi avem pe Baba, Antoche, Stoica și Ene la indisponibili. Orice jucător care vine de pe bancă la un meci trebuie să dea totul”, mai spune Marius Măldărășanu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus