Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Bijuterii în valoare de 12.500 de lei furate dintr-o casă de pe Progresului. Hoțul a folosit „chei potrivite” pentru poartă, apoi a găsit o ușă descuiată

Bijuterii în valoare de 12.500 de lei furate dintr-o casă de pe Progresului. Hoțul a folosit „chei potrivite” pentru poartă, apoi a găsit o ușă descuiată

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Dolj a fost reținut duminică de polițiștii sibieni, fiind banuit că a furat bijuterii în valoare de 12.500 de lei dintr-o casă de pe strada Progresului din municipiul Sibiu. Acesta a folosit așa numitele chei potrivite pentru încuietoarea de la poartă, apoi a găsit o ușă secundară descuiată, pe unde a intrat în locuință.

„În continuarea cercetărilor derulate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Craiova, județul Dolj. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Dolj, a fost reținut,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Bărbatul este bănuit că, la data de 18 ianuarie, în jurul orei 13,00, folosindu-se de chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 12.500 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Acțiunea polițiștilor sibieni a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Dolj, precum și de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

foto arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus