Miercuri,
21.02.2024
Cer Senin
Acum
2°C

Evenimentele lunii februarie la Shopping City Sibiu

Evenimentele lunii februarie la Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu continuă seria weekendurilor creative cu ateliere gratuite pentru copii și sărbătorește luna iubirii prin evenimente tematice dedicate.

„Februarie ne amintește mereu că relațiile înfloresc prin gesturi mici de afecțiune: o vorbă blândă, o îmbrățișare strânsă, un cadou simbolic sau pur și simplu timp petrecut împreună cu bucurie. Ne dorim ca fiecare persoană care ajunge la noi să simtă că aici găsește toate aceste lucruri – atmosferă și inspirație pentru un timp pe care vrei să-l împarți cu cine ți-e drag”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.    

Ateliere pentru copii

Weekendurile la Shopping City Sibiu sunt dedicate familiilor cu copii. În fiecare sâmbătă de la 11.00 la 14.00 și duminică de la 17.00 la 20.00, cei mici pot participa la activități creative și educative alături de animatori inimoși. Copiii sunt invitați să deseneze, să picteze, să modeleze și, mai ales, să se distreze. Atelierele sunt adresate copiilor între 1 și 14 ani și se desfășoară în food court, la etajul 1, în zona scărilor rulante. Accesul este liber.

Program ateliere:

4 februarie, 11.00-14.00 – Pictăm și ne distrăm

- Facepainting, pictură pe forme de ipsos în tematica iernii

5 februarie, 17.00-20.00 – Furger McQueen te invită la săniuș

- Crearea unui tablou prin colorare, tăiere și rularea hârtiei

- Labirinturi

11 februarie, 11.00-14.00 – Omuleți pe snowboard

- Modelare omuleți din sârmă plușată

- Modelare baloane

- Fișe distractive

12 februarie, 17.00-20.00 – Omul de zăpadă pe skiuri

- Confecționarea unui om de zăpadă din role de hârtie – lipire, colorare

- Modelaj plastilină

- Pictură la liberă alegere a copiilor

18 februarie, 11.00-14.00 – Creează patinele viitorului împreună cu Hello Kitty

- Decorarea patinelor cu diverse materiale și tehnici – abțibilduri, sclipici, hârtie, staniol, pene – lipire, împroșcare, suflare, mototolire

- Jocuri de mișcare cu mascota  Hello Kitty

19 februarie, 17.00-20.00 – Lipește și descoperă

- Puzzle hockey

- Lipire bețe pentru a crea un peisaj de iarnă

- Unește punctele și descoperă imaginea

25 februarie, 11.00-14.00 – Bulgăreala oamenilor de zăpadă

- Crearea unui tablou „mișcător” prin colorare, decupare

- Crearea de slime

26 februarie, 17.00-20.00 - Decorează mănuși pufoase și căciuli călduroase

- Decorare mănuși și căciuli de hârtie prin tehnica șnuruirii aței și prin pictura cu degetul

- Facepainting

Târguri tematice

Colecționarii și iubitorii de obiecte care poartă patina timpului sunt așteptați în weekendul 3-5 februarie la Târgul de Antichități. Ca în fiecare an, aici  vor fi prezenți expozanți cu o gamă variată de bijuterii și obiecte de decor porivite atât pentru amenajarea casei, cât și pentru alegerea de mici cadouri în stil vintage pentru prieteni și familie. Cei aflați în căutare de inspirație pentru celebrarea iubirii sunt așteptați între 10 și 14 februarie la Târgul de Cadouri Drăgăstoase.

Relaxare la Arena Platoș Păltiniș

Până pe 15 martie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați la Arena Platoș Păltiniș, unde Shopping City Sibiu a amenajat o zonă cool la Apres Sky, cu beanbags și mese-butoaie, pentru poze instagramabile.

Cei care au nevoie de echipament nou pentru iarnă pot profita de ultimele reduceri de sezon până pe 28 februarie. În plus, cumpărăturile de minimum 200 lei, pe un singur bon fiscal scanat în secțiunea „Răzuiește și câștigă” din aplicația SPOT, aduc premii pe loc pentru aventuri înzăpezite.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus