Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident pe Valea Avrigului. O femeie a ajuns la spital

Accident pe Valea Avrigului. O femeie a ajuns la spital

Polițiștii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DJ105F (Valea Avrigului), în care sunt implicate două autoturisme. Potrivit acestora accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, mașinile fiind conduse din sensuri opuse, de către un bărbat în vârsta de 26 de ani, din Alba, respectiv un localnic, în vârsta de 45 de ani. 

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Pompierii spun că mașinile aveau mai mulți ocupanți, însă doar o persoană a avut nevoie de îngrijit medicale. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani cu traumatism cranio-cerebral, care a fost transportată la UPU Sibiu. 

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a consorțiilor în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus