Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Crucea Roșie a început pregătirea mărțișoarelor. Sibienii care le cumpără ajută acțiunile caritabile

Crucea Roșie a început pregătirea mărțișoarelor. Sibienii care le cumpără ajută acțiunile caritabile

Chiar dacă gerul iernii ne amintește că încă nu am părăsit acest anotimp, prima zi de primăvară nu este deloc departe. În acest context, membrii Clubului Seniorilor și voluntarii Crucii Roșii au reușit cu mâinile lor dibace să confecționeze zeci de mărțișoare. Acestea pot fi achiziționate de la sediul Crucii Roșii sprijinind astfel filiala în acțiunile caritabile.   

Citește și: „Voluntar la 90 de ani: în viață poți învăța și poți face bine la orice vârstă”

Atelierul de Creație al Crucii Roșii Sibiu pune la dispoziția sibienilor zeci de modele de mărțișoare caritabile. Toate sunt lucrate manual de voluntari și pe lângă ajutorul financiar pentru filiala Crucii Roșii Sibiu, realizarea lor constituie o mare bucurie de întălnire și ore întregi de terapaie prin artă pentru pensionarii din Clubul de Aur.

„De ani de zile, pe data de 1 martie, livrăm sute de mărțișoare caritabile către multe companii din Sibiu cărora le mulțumim pe această cale că astfel ne sprijină acitivtatea umanitară. Vom fi prezenți și pe Nicolae Bălcescu în preajmă de 1 martie dar pentru cei care doresc să comande din timp, canități mai mari pentru angajate, colaboratoare sau pur și simplu pentru  doamnele și domnișoarele dragi, îi invităm să ne contacteze la sediul nostru din str Nicolae Bălcescu nr 6  unde pot vedea și modele care deja sunt gata”, spune Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu.

Cea mai vârstnică voluntară, Doamna Mia, care a împlinit 90 de ani, este nelipsită de la întâlniriile Clubului când se confecționează mărțișoare.

Mărțișoarele au prețuri cuprinse între 7 și 9 lei, în funcție de complexitatea modelului. 

Sediul Crucii Roșii este deschis zilnic, între orele 9.00 și 15.00. Se pot face comenzi de mărțișoare prin email la [email protected] sau telefonic la 0741.118.975.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus