Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Ediția jubiliară a seminarului coregrafic „Magia Dansului“ se va desfășura în municipiul Mediaș

Ediția jubiliară a seminarului coregrafic „Magia Dansului“ se va desfășura în municipiul Mediaș

Miercuri, 8 februarie 2023, în prezența primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a avut loc la sediul municipalității deschiderea oficială a celei de-a X-a ediții a seminarului coregrafic „Magia Dansului“. Manifestarea este organizată în perioada 8-12 februarie 2023 de către Școala de Dans „Vasile Stoia“ și Asociația „Ghiocelul“, în colaborare cu Primăria Municipiului Mediaș, Primăria Seleuș (județul Arad) și Primăria Sohodol (județul Alba).

În cadrul acestei ediții vor participa 140 de coregrafi și dansatori profesioniști din întreaga țară, care vor pune în scenă „Suita coregrafică națională a României“, cu scopul de a recapitula materialul coregrafic predat la edițiile anterioare, dar și de a pune în scenă 2 dintre cele mai reprezentative jocuri tradiționale din fiecare zonă și subzonă etnofolclorică a României.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus