Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cum s-a păcălit un hoț din Sibiu: 500 de lei prejudiciu pentru câteva plase goale

Cum s-a păcălit un hoț din Sibiu: 500 de lei prejudiciu pentru câteva plase goale

Un hoț din Sibiu a fost prins miercuri de polițiștii sibieni după ce a spart o mașină și a furat câteva plase goale.

Bărbatul are 22 de ani și este sibian.

Spargerea a avut loc în 30 ianuarie, mașina fiind parcată pe strada Malului. Deși s-a păcălit și a furat câteva plase goale, sibianul este cercetat pentru furt calificat, iar pagubele se ridică la aproximativ 500 de lei – respectiv valoarea aproximativă a geamului spart.

”Tânărul este bănuit că, în cursul zilei de 30 ianuarie, ar fi spart geamul portierei dreapta spate a unui autoturism parcat pe strada Malului, din mun. Sibiu și ar fi sustras un coș în care se aflau mai multe plase goale. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 de lei”, explică polițiștii sibieni într-un comunicat de presă remis joi.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1501

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus