Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
23°C

Începe Liga sibiană de baschet. Jucătorii de la CSU, pe banca tehnică

Începe Liga sibiană de baschet. Jucătorii de la CSU, pe banca tehnică

11 echipe de baschetbaliști amatori s-au înscris în cea de-a doua ediție a Ligii Sibiene de Baschet, un eveniment creat de clubul BC CSU Sibiu pentru fanii acestui sport.

Cele 11 echipe au fost împărțite în două grupe, una dedicată sportivilor amatori iar cealaltă, echipelor formate de sponsorii echipei. Cinci echipe vor face parte din grupa sponsorilor, Azets, Con-A, IFM prover, IFM efector, Marquardt Fighters. În această grupă se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare iar învingătoarea va merge direct în finală.

Din cealaltă grupă, destinată suporterilor, fac parte șase echipe, care vor juca în sistem knock-out, iar apoi se vor forma alte două grupe (grupa învingătoarelor și grupa învinselor). În faza a 2-a se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, câștigătoarea grupei învingătoarelor urmând să joace în marea finală a Ligii Sibiene de Baschet împotriva echipei care câștigă turneul sponsorilor. În total vor fi câte trei partide pentru fiecare echipă, plus cel din finală pentru câștigătoarea grupei.

Liga sibiană de baschet

Fiecare meci va dura 20 de minute, câte patru sferturi a câte cinci minute fiecare.

Antrenați profesionist de jucătorii CSU

Sportivii amatori primesc un sprijin profesionist serios de pe bancă, pentru că fiecare echipă va fi antrenată de unul dintre jucătorii de la CSU Sibiu. Astfel, Trupa Veche va fi antrenată de Sebastian Ionescu, BetBoys de Bogdan Bădițăscu, OldBoys de către Aurelian Gavriloaia, Marquardt Fighters de Mikel Ereno, Baschet21 de Mouahmed Barro iar Azets - Daniel Manchon.

IFM prover îl vor avea pe bancă pe Daniel Banciu, YelloWings pe Mirel Dragoste, IFM efector pe Gaston Whelan iar Con A pe Monyea Pratt, FunShot CSU urmând să fie ghidată de pe margine de Sandu Rubint, antrenorul principal al echipei secunde a CSU Sibiu.

Citește și: CSU lansează Liga Sibiană de Baschet. Ai nevoie de 11 colegi

Prima zi debutează cu duelul direct dintre Sebastian Ionescu și Alexandru Rubint, ca mai apoi să continue cu încleștări între Aurelian Gavriloaia vs Mouhamed Barro, Monyea Pratt vs Mikel Ereno, Daniel Banciu vs Gaston Whelan, respectiv Mirel Dragoste vs Bogdan Bădițăscu.

Competiția se desfășoară între 24 și 25 februarie, în Sala Transilvania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus