Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

Un șofer sibian nu a dat prioritate pietonilor, pe Constituției, și a plecat pe jos acasă

Un șofer sibian nu a dat prioritate pietonilor, pe Constituției, și a plecat pe jos acasă

Un sibian în vârstă de 54 de ani a lăsat mașina pe marginea drumului și a plecat pe jos acasă, după ce Poliția Rutieră i-a descoperit mai multe probleme, totul pornind de la o banală neacordare de prioritate.

Evenimentul a avut loc marți, 14 martie, în jurul orei 18:00.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism al cărui conducător auto a fost surprins neacordând prioritate unui pieton aflat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni amplasată la intersecția străzilor Hermann Oberth și Constituției.

Când i-au cerut documentele pentru verificare, polițiștii au descoperit că bărbatul are permisul suspendat.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Pe lângă faptul că acum are dosar penal, sibianul în cauză a fost nevoit să lase mașina acolo unde a fost oprit și a plecat pe jos acasă.

Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus