Sâmbătă,
20.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Carosabil deteriorat pe banda dedicată autobuzului de pe Calea Cisnădiei. Tursib: Vom face o sesizare la Primărie

Carosabil deteriorat pe banda dedicată autobuzului de pe Calea Cisnădiei. Tursib: Vom face o sesizare la Primărie

Tursib va sesiza Comisia de circulație din cadrul Primăriei Sibiu cu privire la calitatea carosabilului de pe străzile din oraș. Este vorba despre asfaltul de pe banda dedicată transportului public de pe Calea Cisnădiei.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu banda dedicată transportului public de pe Calea Cisnădiei, în care remarcă mai multe porțiuni stricate.

În baza acestor imagini am întrebat reprezentanții societății sibiene de transport public Tursib o scurtă reacție din punctul de vedere al șoferilor de autobuze Tursib, dacă acestea reprezintă o piedică în buna circulație a autobuzelor sau dacă pot apărea pericole în trafic în care să fie implicate autobuze.

Totodată, am întrebat dacă, în general, Tursib face sesizări către administrația locală cu privire la calitatea carosabilului, atrăgând atenția asupra necesității intervenției.

„Referitor la starea carosabilului de pe banda dedicată autobuzelor pe Calea Cisnădiei, putem preciza faptul că pe această temă vom face o sesizare prin intermediul reprezentanţilor Tursib ȋn cadrul Comisiei de circulaţie care se ȋntruneşte săptămânal la Primărie”, ne-au răspuns reprezentanții Tursib.

Având în vedere că, de obicei, astfel de porțiuni apar după sezonul de iarnă, am trimis ieri și o solicitare la Primăria Sibiu pentru a afla dacă porțiunea respectivă face parte din vreun program de întreținere a străzilor. Până în prezent, nu am primit un răspuns.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2102

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

13 comentarii

Hans Dieter Carcalete

Acum 1 an

Slava firmelor de casa care au distrus orasul cu reabilitari de mantuiala, pe zeci de milioane de euro!
Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Sa vina primaria sa vada si pe Rampa Stefan cel Mare cum a plecat asfaltu' .. lucru de 2 bani
Raspunde

Fvgh

Acum 1 an

si pe portiunea reabilitata anul trecut prin decembrie in zona fabricii TransAgape spre Vasile Aaron (Henri Coanda) au aparut deja mici gauri si se farmiteaza asfaltul...
Raspunde

Troll E. Buzu

Acum 1 an

Materiale de proasta calitate plus lucrari de mantuiala, cam la asta se reduce tot. In schimb cand e vorba de bani, acolo dintr-o data prestatia merita retribuita cu varf si indesat. Apoi peste un an sau doi "expertii" revin la carpit si incasat de alti bani...
Raspunde

Trotinet sib

Acum 1 an

Dacă au vrut banda dedicata ar trebui sa nu aibă voie sa iasă din ea , deteriorare s-a produs exclusiv din vina lor , în loc sa se pună un covor asfaltic normal s-a recurs la mazgaleala aia smart și s-a pus asfalt de trotinete
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 an

În fiecare iarnă firmele de deszăpezire se laudă cu tonele de sare și material antiderapant,cu toate că nu se vede nimic,împrăștiate pe drumuri dar ele uită că noi nu avem șosele asfaltate la standarde,, europene"și după fiecare iarnă drumurile arată ca după bombardamente și trebuie reparate și cârpite din nou la fel de prost sau mai rău ca înainte.Și să nu mai vorbim de reparațiile și asfaltările făcute după cei de la apă-canal sau e-on tocmai în cartierele unde sau făcut lucrări și reparații generale,tot de mântuială, a se vedea cart.Ștrand etc.etc.ce să mai vorbim degeaba,nu interesează pe nimeni și aceste lucrări cred că nici nu au vreo recepție făcută sau vreo garanție.. La recepția acestor lucrări pe zone ar trebui să participe și o comisie alcătuită din locatarii din cartier prin asociația de proprietari din zonă,deoarece locatarii de acolo știu cu ce probleme se confruntă....dar cetățenii orașului sunt doar buni de plată la taxe și impozite
Raspunde

Rob

Acum 1 an

Intervențiile făcute de apă-canal, eon sau vreo electrică sunt făcute intenționat după predarea lucrării pentru a se pierde garanția. Mai pe scurt, ca și constructor în România nu trebuie să faci o lucrare care să țină 2-3 ani, trebuie doar să taie cei de la apă-canal asfaltul și e ok, faci reparațiile la lucrarea ta de 2 lei pe alți bani. Trebuie doar să dai la cine trebuie.
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 1 an

Aici au lucrat pesedeii ca de aceea au vopsit in rosu !!! Gal benii nu au nici o vina ! Orasul smart si premium ,asta e nivelul nostru ,lucru facut de mantuiala si taxat triplu pentru ca sa isi mai cumpere unul altul cite un Porsche sau o vila la Mediterana !
Raspunde

A

Acum 1 an

Asta e reteta furtului banului public. Functionarii o cunosc foarte bine. La anul platim din nou refacerea acelorasi lucrari. Contractele de ce nu protejeaza impotriva acestor situatii? Functionarii de ce nu raspund pentru calitatea lucrarilor receptionate? Traiasca coruptia!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

pai asa e cam peste tot unde a lucrat "cu mandrie" firma Terra...pe Goga, pe Cristianului, etc. etc...pe goga au facut o reparatie si asfaltul nou l-au batut cu placa...e "drept ca pe masa"...PRINCIPLALII VINOVATI sunt in primaria Sibiu!!! Terra ar trebui sa fie exclusa din contractele cu primaria Sibiu...
Raspunde

Ion

Acum 1 an

" Felicitari" primăriei Sibiu, căci chiar știe cum să arunce banii sibienilor. Câtă bătaie de joc, incompetenta, nepăsare ! Alo, Dna Fodor nu aveți nimic de spus ? De ce jurnaliștii nu se duc la ședințele CL să pună întrebări ? Sunt îndatorați cumva Primăriei ? Hai TS cu un răspuns.

Raspunde

Antihotie

Acum 1 an

Da..da.. buna propunerea.. Doar ce ziceam cand era dezapezirea ca jurnaliștii sa ceara contractele si decontarile pe fiecare zi.. Nimic in rest. Liniste completa.
Raspunde

Macioclonu'

Acum 1 an

C.Cisnadiei,H.Coanda,O Goga,Rampa Ștefan cel Mare.....și altele,"reparate"de 6-8 luni de minunata Terra Bilding.Cu totalul sprijin al PRIMARIEI.(fără garantii)Asa rele nu știu de când nu au mai fost străzile în acest oraș.JALEEE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus