Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Vremea se răcește. Nori și ploaie

Vremea se răcește. Nori și ploaie

Vremea va continua să se răcească, devenind rece pentru această perioadă, anunță meteorologii sibieni în prognoza pentru joi.

”Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Ziua pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, dar temoprar și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale de 45-55 km/h, mai susținute în zonele înalte de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 6 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Pe arii restrânse noaptea se va semnala ceață și brumă”, se precizează în prognoza Centrului Meteorologic Transilvania Sud.

În Sibiu, temperaturile se vor situa joi între 5 și -1 grade, în Dumbrăveni, între 6 și -3 grade, în Boița, între 4 și -1 grad, în Păltiniș, între -2 și -7 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, între -6 și -11 grade.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus