Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Sâmbăta, 25 martie, iluminatul din Piața Mare va fi stins timp de o oră

Sâmbăta, 25 martie, iluminatul din Piața Mare va fi stins timp de o oră

Primăria va stinge iluminatul din Piața Mare sâmbătă seara, pe data de 25 martie. Astfel, municipalitatea spune că participă la evenimentul „Ora Pământului”.

„Ora Pământului” are loc în fiecare an, în ultima sâmbătă a lunii martie. La invitația WWF România și a Asociației Orașe Energie în România, Primăria Sibiu se alătură multor orașe ale lumii în efortul de a atrage atenția față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice, transmit reprezentanții administrației locale.

„Astfel, în 25 martie, între orele 20:30- 21:30, vom stinge iluminatul public din Piața Mare. Reamintim că, prin eforturile și investițiile realizate de Primăria Sibiu, aproape 70% din iluminatul public din oraș este deja eficient energetic, lucrările continuând în acest sens”, se arată într-un anunț al Primăriei.

Ora Pământului a avut loc prima data în 21 martie 2007, la Sydney, Australia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 747

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus