Marţi,
10.09.2024
Innorat
Acum
17°C

Elrond Network SRL, societatea care dezvoltă criptomoneda cu același nume, pe locul 4 în topul celor mai profitabile companii din județ în 2021. Depășește Scandia, Compa, Con-A și Marquardt

Elrond Network SRL, societatea care dezvoltă criptomoneda cu același nume, pe locul 4 în topul celor mai profitabile companii din județ în 2021. Depășește Scandia, Compa, Con-A și Marquardt

Cu un profit declarat de 11,6 milioane de euro, societatea Elrond Network SRL este pe locul 4 în județ, pe anul 2021, în ceea ce privește valoarea profitului, anunță Topfirme.com, care folosește date ale Ministerului Finanțelor Publice si din alte surse publice guvernamentale.

Societatea nu a dorit să comenteze aceste date.

Conform site-ului, Elrond a înregistrat în 2021 un profit de 51,2 milioane de lei, în timp ce pe prima poziție se află Romgaz, care a declarat un profit de 2 miliarde de lei (446 milioane de euro).

Pe pozițiile doi și trei în clasamentul profitului se află Transgaz (186,9 milioane de lei) și GLS General Logistics Systems Romania (68,2 milioane de lei).

Sub Elrond se află la acest capitol societăți precum Scandia Food (profit de 31,9 milioane lei), Marquardt (24,2 milioane de lei), Simea Sibiu (23,9 milioane lei), Sutech (23,5 milioane lei) și Thyssenkrupp Bilstein (23,3 milioane de lei).

Datele financiare ale Elrond Network SRL

Conform Topfirme.com, societatea Elrond Network SRL desfășoară activități din 2018, iar cifra de afaceri a ajuns în 2021 la 51,2 milioane de lei. A înregistrat venituri de 131,5 milioane de lei și cheltuieli de 72,2 milioane de lei. Numărul de angajați a crescut de la 8, în 2018, la 12 în 2019, 17, în 2020 și până la 39, în 2021.

După cifra de afaceri, societatea se află pe locul 321 în județ și pe 179 în municipiul Sibiu.

Criptomoneda Elrond, de la o valoare de 515 dolari, la 41 de dolari într-un an și 4 luni

Valoarea cripromonedei Elrond este astăzi de 41 de dolari și a scăzut de la un vârf de 515 dolari, avut în 23 noiembrie 2021. Pe parcursul anului 2021, moneda a avut cea mai bună apreciere, în 2022 și 2023 valoarea a scăzut pe fondul evenimentelor de pe piața criptomonedelor.

Conform datelor crypto.com, în ultimele 24 de ore moneda a avut tranzacții în valoare totală de 35,2 milioane de dolari.

Elrond a fost fondată la sfârșitul anului 2017 de către frații Beniamin și Lucian Mincu, împreună cu Lucian Todea, ca o soluție la provocarea scalabilității blockchain, pe care au considerat-o cea mai gravă problemă cu care se confruntă industria, informează crypto.com.

Start-up-ul a avut o rundă de finanțare privată în iunie 2019, primind 1,9 milioane USD de la mai mulți investitori.

În aceeași lună, Elrond a organizat o ofertă inițială de exchange (IEO), în cadrul căreia a strâns 3,25 milioane de dolari în schimbul a 25 % din întreaga sa rezervă de tokenuri.

GapMinder Venture Partners, Binance Labs, Electric Capital, Maven 11 Capital și Brilliance Ventures sunt investitori cheie în Elrond.

Rețeaua Elrond este cunoscută ca putând să gestioneze mii de tranzacții pe secundă, în timp ce percepe comisioane ieftine.

Elrond a devenit MultiversX

Elrond, startupul care construiește tehnologia blockchain la scara internetului, a anunțat, la finalul anului trecut, că se transformă în MultiversX.

Cu această ocazie a anunțat și trei noi produse - care vor sta la baza evoluției viitoare: xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conține aplicații de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include și un set de funcții și aplicații pentru orice creator, brand sau companie. xPortal (care a înlocuit aplicația Maiar) este un adevarat super app, un portal spre Metavers, și locul unde își au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare. xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O rețea de metaversuri interoperabile. Un prim mod de a crea “planete” digitale în această nouă lume.

"MultiversX introduce o nouă și ambitioasa viziune, lansand trei produse noi ce deschid o nouă punte intre Metaverse și lumea reala. Evenimentul X Day din Paris este locul unde aceasta viziune a fost prezentată, cu sustinerea miniștrilor digitalizarii din Franța și România, a integii comunitati, si unele dintre de cele mai sclipitoare minți ale industriei", a spus Beniamin Mincu, CEO și fondator MultiversX (fostul Elrond Network).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Unsibian

Acum 1 an

Iarăși teparii ăștia? Nu mai promovați nulitățile astea.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion

Acum 1 an

in ce sens sunt tepari ? cum te-au pacalit ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dickey

Acum 1 an

Greu cu tine! Nu poți tu înțelege , nu exista , i-ai făcut țepari din start. In crypto exista un termen “dyor” ( do your own research) pana arunci cu vorbe aiurea , cauta și vezi ce e tehnologia blockchain , apoi poți sa-ti exprimi părerea. Asta dacă vei înțelege ceva!:)
Raspunde

Reader

Acum 1 an

Toată industria criptomonedelor virtuale este o țeapă. Chiar și a celor FIAT.
Raspunde

ID

Acum 1 an

Industria crypto este o țeapă doar dacă investești bani reali în lumea virtuală ! Avem și exemple locale... cryptoLiceul de Artă, cryptoSpitalul de Urgență...
Raspunde

Caritas Virtual

Acum 1 an

Din moment ce oferi reward (dobândă) în MEX de 1000% la stake (depozit) de EGLD, iar la scadența de după 1 an Mex valorează sub 10% din valoarea de la data blocării EGLD, afacerea devine de fapt un Caritas virtual. Atragerea de capital din partea fanilor, în stake, blocat pe minim un an, le-a permis traderilor adevărați (balene) să realizeze profit ușor. În fapt MultiversX mai stă la 41 de dolari doar cu ajutorul fanilor hard-core, fani care au pierdut destul de mulți bani și care nu acceptă sa recunoască pierderea. Acești fani hard-core cred orbeste in proiect și nu vor vinde niciodată cripto-pițulele, oferind astfel și pe viitor "balenelor" opirtunități de profit. DYOR-ul din interior e mult mai eficient decât cel de pe Google iar nimeni nu a obligat pe nimeni să investească. Peștișorii mici au fost captivați și atrași de reclama/promovarea extrem de inteligentă a acestui SRL.
Raspunde

Comenturescu

Acum 1 an

Au contribuit majoritatea angajaților din Scandia, Marquardt, ConA și Compa la profitul Elrond. De la motostivuitorist în sus, toți erau pe Binance și cumprau EGLD. ”De ce EGLD?”, întrebam. ”Pentru că băieții eunt din Sibiu și dacă pierd banii, știu unde să îi găsesc.” Ahahahaha. Și-au schimbat de 3 ori denumirea, își vor schimba și adresa... în Sub Arini, cu piscină, pe banii proștilor.
Raspunde

Dumitru Tinc

Acum 1 an

Voi care sfidați tehnlogia și marketingul, criptomonede,criptografie,mai bine puneți mâna pe carte și veți înțelege viitorul în această tehnologie! Mulțumesc pentru înțelegere!
Raspunde

Turistul

Acum 1 an

Poți sa le zici oricum ,tot scheme Ponzi sunt .Câștiga doar cei inițiați, adică primii ,restul sunt fazani .Ăștia cu elrondul eu nu i-as mai baga în seama după schema aia de acum vreo doi ani când unul dintre ei a câștigat o suma enorma în câteva minute pe seama celorlați. Problema e ca unii sunt corecți, dar alții cei mai mulți au pornit afacerile cu gânduri necurate de la început. Ceva miroase urat ca au început sa își facă reclama disperata toți ,deci nu mai sunt cotizantii fazani . .
Raspunde

Kanpheac Nicolae

Acum 1 an

Toate-s niște minciuni cu criptomoneda, Asta înseamnă spălare de bani publici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus