Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
17°C

Fii vocea puternică a economiei reale din Sibiu! The Voices of Business Awards, ediția a II-a, revine în 6 aprilie la Hilton Sibiu

Fii vocea puternică a economiei reale din Sibiu! The Voices of Business Awards, ediția a II-a, revine în 6 aprilie la Hilton Sibiu

Fii vocea puternică a economiei reale din Sibiu! Echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards la Sibiu. Evenimentul va avea loc în 6 aprilie, la Hilton Sibiu, începând cu ora 17.30.

În 6 aprilie, la Hilton Sibiu, echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards Sibiu, un eveniment unic de promovare a liderilor de business din Transilvania&Banat. 

Lideri de companii din județul Sibiu, atât afaceri consacrate, cât și business-uri tinere din toate domeniile, vor participa la Gala The Voices of Business Awards, alături de reprezentanți ai administrației publice locale și/ județene. 

Consecvenți în a aduce la fiecare ediție elemente de noutate, performerii anului 2023 au fost selectați pe baza unor indicatori economici relevanți, respectiv am ținut cont de indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate, într-o Uniune Europeană care pune din ce în ce mai mult accentul pe dezvoltarea durabilă, inclusiv în domeniul afacerilor. 

“Prin organizarea a doua oară a Galei The Voices of Business Awards Sibiu suntem consecvenți în demersul nostru de a celebra performanța, viziunea, colaborarea, responsabilitatea și anduranța în afacerile private și publice din acest județ. Prin acest eveniment ne propunem să evidențiem, să promovăm și să conectăm cele mai dinamice și performante companii din Sibiu. Totodată, valorificăm experiența editorială de peste 12 ani și pe cea de organizatori de evenimente de business de ținută și nișate (Conferința Parcurilor Industriale, seria de gale The Voices of Business Awards 2022, Conferințele TB – Energie și Harta investiițiilor publice de succes etc.)”, subliniază Aurelian Grama, fondatorul revistei Transilvania Business. 

Evenimentul va cuprinde gala de premiere propriu-zisă, prezentări interesante ale partenerilor noștri premium – DP World, Grupul IRUM – Maviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv, precum și o sesiune interactivă de networking. 

Taxa de participare la eveniment este de 1.000 lei + TVA/1 persoană sau 1.500 lei + TVA/2 persoane. Mai multe detalii vă pot fi oferite de managerul de proiect Nicolae Pop (0740-115.167, nicu.pop@transilvaniabusiness.ro) 

Despre The Voices of Business Awards

Galele The Voices of Business Awards au fost gândite ca un think tank itinerant. Prima gală a avut loc la Brașov, în 23 martie – detalii puteți afla aici - https://www.transilvaniabusiness.ro/2023/03/28/foto-video-the-voices-of-business-awards-brasov-2023-am-premiat-performanta/. Până în vară vom mai organiza evenimente din seria The Voices of Business Awards în Arad - 27 aprilie, în Alba - 18 mai, la Cluj - 8 iunie, și în Mureș - 20 iunie. În toamnă vor fi organizate galele din Timiș – 21 septembrie, Bistrița-Năsăud – 5 octombrie și Bihor – 19 octombrie. 

Despre revista Transilvania Business

Lansată în urmă cu aproape 13 ani, revista Transilvania Business este cea mai amplă publicație dedicată promovării afacerilor regionale, antreprenorilor, companiilor și evenimentelor de business, care integrează conținut național. Avem distribuție națională prin rețeaua BURDA, Inmedio & rețele zonale, distribuție specială– la evenimente de business, târguri, conferințe, respectiv distribuție targetată: 2.500 exemplare/ediție (top management companii & instituții).

Atât prin ediția print, cât și prin portalul online www.transilvaniabusiness.ro, echipa Transilvania Business vă aduce noutăți și articole din business și mediul economic, în rubrici dedicate din domenii precum Agricultură, Auto, Energie, Industrie, Sănătate, Real Estate, IT&C ș.a.

Ediția I-a, 2022:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1895

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 6 luni

Altfel spus, Nasul mafiei moderne romanesti, Iohannis, nu s-a implicat in managementul falimentului Concefa...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus