Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

AJVPS Sibiu: „Pescari după gratii, imaginea momentului”. Este prima zi de prohibiție

AJVPS Sibiu: „Pescari după gratii, imaginea momentului”. Este prima zi de prohibiție

„Pescari după gratii, imaginea momentului”. Aceasta este titlul unei postări a AJVPS Sibiu care îi arată pe doi pescari care nu respectă perioada de prohibiție care a intrat în vigoare de duminică, 9 aprilie. 

„In prima zi de prohibitie, unii dintre pescari nu se dezmint de la a ignora legea si eforturile majoritatii de a proteja resursa acvatica vie, pescuind fara jena in plina zi.

Din pacate, lipsa unei legi clare si severe, cat si un aparat de control subdimensionat pentru pentru prevenirea si combaterea reala a tuturor incalcarilor din acest sector, nu descurajeaza eficient astfel abateri ori mai rele,” se arată în postarea animtita. 

„Cu alte cuvinte, pentru ape mai curate si mai bogate, trebuie sa ne implicam direct! Noi, toti pescarii de buna credinta. Fara implicarea noastra in actiunile de prevenire si fara sustinerea financiara a asociatiei, astfel de imagini nu o sa fie o raritate si nici plasele ori alte forme de braconaj nu vor putea fi combatute.Va invitam la sediul AJVPS Sibiu, str. Constitutiei, nr. 23, bl.20, sa va implicati alaturi de pescarii carora le pasa!,” încheie reprezentanții AJVPS Sibiu. 

Oficial, începând cu data de 9 aprilie și până în 7 iunie, pescuitul este interzis, perioada de prohibiție având rolul de a asigura resursei acvatice timpul necesar înmulțirii naturale.

Despre aceste detalii Turnul sfatului a publicat zilele trecute un interviu cu directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu pe care îl găsiți aici - Directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu, despre prohibiție. Ce trebuie să știe pescarii sibieni

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionutz Vl

Acum 5 luni

Si pe mine ma prins fileala anul trecut dar decat ca sunt valcean. Nam crezut ca este atat rasism.an Sibiu cand mam mutat aicra cu familea. Ami para rau...
Raspunde

Mm

Acum 5 luni

Mare incult. Cred ca trebuia sa ramai dincolo de Boita!
Raspunde

Claudiu

Acum 5 luni

Altul botezat pe calea ferată directia Vâlcea-Sibiu!
Raspunde

Un sibian vero

Acum 5 luni

da mai bine dincolo de Turnu(ca acolo fu granita)!!!
Raspunde

PIO

Acum 5 luni

Și totuși când va distribui AJVPS permisele ANPA? După expirarea perioadei de prohibitie ? Din care an????....Dacă sunteți un ziar care se respecta cred ca mulți pescari așteaptă un comentariu și pe aceasta temă...
Raspunde

Alt Sibian

Acum 5 luni

Pe surse permisul ANPA, îl eliberează AJVP Olt. Ei au plătit pe tot Oltul, ai noștri ca brazii nu au fost în stare să liciteze.
Raspunde

Adrian

Acum 5 luni

Tot pe amaratii astia ii baga dupa gratii? Pe aia ce baga sute de metri de plasa nu?
Raspunde

Tot noi

Acum 5 luni

Dar pe aia care sunt răspunzători de 20 .000.000.000 de lei deficit la bugetul statului nu-i vede nimeni asa-i? Ați prins infractorii... După gratii cu ei!!!
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 5 luni

Stai liniștit,nu te enerva.E normal să fie acțiuni în perioada asta.Daca tot continuam la nesfârșit cu prohibiția asta făcută aiurea,de niste tâmpiți care se cred mai șmecheri fata de restul,e nevoie și de acțiuni de genul.Paradoxul e că la aceste controale,pe lângă persoane de bună credinta se mai nimeresc și indivizi care au cu totul alte interese...Adica un fel de lupi paznici la oi.Nu știu când ne vom alinia și noi la restul Europei cu o prohibiție pe specii,probabil când nu va mai fi pește și sursa asta de îmbogățire nu va mai prezenta interes.
Raspunde

Constantin

Acum 5 luni

Mi s-a făcut scârbă când am citit articolul ! Pe cei ce batjocoresc cu adevărat apele nu-i vedeți !
Raspunde

Constantin Negulescu

Acum 5 luni

Sunt unul din cititorii dv.Reiau problema permiselor ANPA,si marea păcăleală pe care au luat-o pescarii ce cotizează pe Constitutiei.Încercati un interviu dlui Stoicescu referitor la lipsa licentei de a emite asemenea permise.ANPA a stricat si cooperativa cu HD ridicându-le si la acestora licenta.Lipsa permisului anpa înseamnă că esti în ilegalitate chiar dacă ai achitat cotizatia de membru.Poate nu-mi stergeti mesajul .Multumes!
Raspunde

De unde pește ?

Acum 5 luni

De unde pește ? Apărați fauna ? Doamne , pai daca faceți o analiză , nu avem apă ! Avem dejecții , petrol , plastic etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus