Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
28°C

CSU Fans Magazin reapare după 2 ani. Cu primul colaborator din America de Sud

CSU Fans Magazin reapare după 2 ani. Cu primul colaborator din America de Sud

Mâine, în 18 aprilie, se vor împlini exact 738 de zile de la ultima apariție a revistei CSU Fans Magazin, în 10 aprilie 2021. După doi ani, o săptămână și o zi, cea mai longevivă revistă dedicată baschetului vede din nou lumina tiparului, sub bagheta aceluiași grup de suporteri inimoși care i-a pus bazele.

„Nu este important ce a cauzat pauza aceasta îndelungată, probabil nimeni nu ar putea justifica, ci să ne bucurăm de reluarea acestei tradiții începută în anul 2006 și să fim încrezători că un asemenea hiatus nu se va repeta. Iar cel mai important este ca noi toți să fim mereu prezenți în număr mare la meciuri, să ne încurajăm favoriții, să cântăm pentru ei și să le fim în fiecare clipă aproape”, scrie Călin Găvozdea în editorialul 738, primul după doi ani de pauză.

Citește și: Un eveniment cât o viață…de revistă! CSU Fans Magazin prezintă sâmbătă cea mai mare revistă

Revista nu mai este editată de Asociația „Al 6-lea jucător” ci prin grija aceluiași nucleu de suporteri care au pus umărul încă de la primul număr. Cheltuielile ocazionate de tipărire au fost suportate din donațiile câtorva suporteri și cu sprijinul Print Shop și Corner Apartments. Numărul 215 îl are pe copertă pe Robert Blumbergs, cel mai bun jucător și liderul echipei la puncte marcate în acest sezon. De asemenea, în paginile revistei veți mai putea citi un interviu cu Lucas Tohătan, jucător plecat de la CSU Sibiu la CSO Voluntari, adversara „vulturilor” din play-off.

Primul colaborator din America de Sud

Gaston Whelan este primul jucător argentinian care evoluează pentru CSU Sibiu. Iar soția sa este primul colaborator din America de Sud al revistei CSU Fans Magazin. Camila Ailen Rivata scrie un material foarte interesant despre baschetul din Argentina, una dintre forțele mondiale în acest sport. „De exemplu, în lungile deplasări (Argentina are o suprafață de 2.780.400 km2, de 12 ori mai mare decât a României!), baschetbaliștii obișnuiesc să joace “truco” (un joc de cărți tradițional) sau diverse variante de poker. În plus, cineva care nu lipsește din nici un vestiar, este responsabilul cu muzica, cel ce se îngrijește de amplificator și care face selecția muzicală”, scrie Camila în materialul despre baschetul argentinian.

Iar cum Euroliga și NBA nu pot lipsi din paginile unei reviste serioase despre baschet, Adrian Micinic face o analiză asupra play-off-ului din competiția supremă europeană iar Adrian Popa scrie un articol foarte bine documentat despre declinul echipei Dallas Mavericks din acest sezon, condusă din teren de superstarul Luka Doncic.

CSU Fans Magazin va apărea mâine, în 250 de exemplare, și va fi distribuită la Sala Transilvania înaintea meciului 3 din play-off-ul campionatului național de baschet. CSU Sibiu și CSO Voluntari sunt la egalitate, 1-1, după primele două partide disputate pe terenul din Voluntari. După încheierea partidei, revista va fi disponibilă și pe www.csufans.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus