Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-2°C

Au rupt lemnele WC-ului public ca să facă grătar în ziua de Paști

Au rupt lemnele WC-ului public ca să facă grătar în ziua de Paști

Incidentul a avut loc în 16 aprilie, în prima zi de Paști, când un „grup de cetăţeni, puţin certaţi cu legea şi bunul simţ” au vrut să facă un grătar în zona special amenajată de picnic din orașul Copșa Mică. Pentru că nu aveau suficiente lemne pentru foc, aceștia au distrus o parte din toaleta publică.  

Reprezentanții Primăriei Copșa Mică au făcut publică întâmplarea pe pagina de facebook , precizând că vor face o plângere la poliție pentru distrugere, după ce au vizionat și imaginile de pe camerele de supraveghere.

„În prima zi pe Paşte (16.04.2023), după-amiaza, un grup de cetăţeni, puţin certaţi cu legea şi bunul simţ, au distrus o parte din toaleta de la Picnic pentru a procura lemnul de foc necesar la pregătirea mâncării (grătare, ceaun, ...).

Întreaga "acţiune" a fost înregistrată pe camera de filmare amplasată în zonă aşa că celor în cauză Primăria Copşa Mică le va face o plângere penală la Poliţie, pentru distrugerea de bunuri publice. Picnic este o zonă liberă (fără plată) destinată accesului la grătare și la mesele din zonă şi are un mare avantaj: te poți bucura de natură chiar și când plouă, deoarece mesele și grătarele sunt acoperite. Cei care vor să petreacă o zi pentru a savura mâncarea pregătită “cu forţe proprii” trebuie totuşi să respecte regulile de conduită şi bun simţ, să păstreze curăţenia la locul de distracţie şi să întreţină mobilierul urban din zonă (să NU îl distrugă!),” transmite sursa citată. 

foto Primăria Copșa Mică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Claus

Acum 7 luni

Pai alt gust are gratarul cu lemne cu "mustar" si "bere" pe ele.
Raspunde

D.G

Acum 7 luni

În sfârșit aflăm că sunt şi camere de supraveghere! La cât mai multe, băieți, v-ați trezit!
Raspunde

Ion

Acum 7 luni

Pai asta-i wc civilizat ? Oamenii ăștia și-au adus contribuția la înfrumusețarea și igienă orașului, dând o mână de ajutor primăriei sa poată înlocui aceasta budă din secolul 18.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus