Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ceartă pe un loc de parcare, în Arad. O șoferiță pleacă cu o femeie pe capotă, scena fiind filmată de martori

Ceartă pe un loc de parcare, în Arad. O șoferiță pleacă cu o femeie pe capotă, scena fiind filmată de martori

O şoferiţă din Arad este cercetată de poliţişti după ce a luat pe capota maşinii o femeie cu care se certase din cauza unui loc de parcare, scena fiind filmată de martori.

Incidentul a avut loc în 4 aprilie, însă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a oferit informaţii abia miercuri, după ce imagini filmate de martori au ajuns în mediul online.

Conform reprezentanţilor IPJ, scandalul între cele două femei a avut loc pe bulevardul Gheorghe Magheru, din municipiul Arad.

"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad. Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale şi acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 Micălaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe", precizează o informare transmisă Agerpres de IPJ Arad.

În imaginile publicate de presa locală se vede cum presupusa victimă, după ce s-ar fi certat cu şoferiţa din cauza unui loc de parcare, se pune în faţa maşinii pentru a bloca plecarea acesteia până la sosirea poliţiştilor. Şoferiţa nu a oprit şi a luat-o pe femeia cu care se certase pe capotă. La un moment dat şoferiţa a frânat, iar femeia a căzut de pe capotă pe şosea, unde a fost abandonată.

Incidentul a fost filmat din unghiuri diferite de martori la scandal şi de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic. 

video Special Arad

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 4 luni

muli oameni nu se ridica mental la nivelul de a avea o masina
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus