Muzeul Astra invită sibienii să participe sâmbătă, 22 aprilie, la evenimentul numit „La chemarea peștelului proaspăt (prins&) gătit”.
Atelierele sunt dedicate preparatelor pregătite după rețete din Delta Dunării, iar ingredientul principal este peștele proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului.
„Așa că sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10, la Târgul de țară din Muzeul ASTRA, vor fi gătite următoarele preparate: storceag de somn (ciorbă albă de somn), plachie și icre de crap. Atelierele gastronomice încep la ora 10, iar servirea preparatelor se va face începând cu ora 13. Vă așteptăm!”, transmit cei de la Muzeul Astra.
Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download
Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube
Vizualizari: 2009
Ultimele comentarii
Acum 11 ore
Emil
Acum 12 ore
Bambolero
Acum 12 ore
@Dan
Acum 12 ore
Aci Duțu
Acum 12 ore
Emil