Muzeul Astra invită sibienii să participe sâmbătă, 22 aprilie, la evenimentul numit „La chemarea peștelului proaspăt (prins&) gătit”.
Atelierele sunt dedicate preparatelor pregătite după rețete din Delta Dunării, iar ingredientul principal este peștele proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului.
„Așa că sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10, la Târgul de țară din Muzeul ASTRA, vor fi gătite următoarele preparate: storceag de somn (ciorbă albă de somn), plachie și icre de crap. Atelierele gastronomice încep la ora 10, iar servirea preparatelor se va face începând cu ora 13. Vă așteptăm!”, transmit cei de la Muzeul Astra.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 2492
Ultimele comentarii
Acum 10 ore
Prof. de Geografie
Acum 10 ore
@Hermannstadt
Acum 11 ore
Pastor Marginas
Acum 11 ore
Pastor Marginas
Acum 12 ore
X