Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Sibienii, invitați să gătească și să deguste pește proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului

Sibienii, invitați să gătească și să deguste pește proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului
Muzeul Astra invită sibienii să participe sâmbătă, 22 aprilie, la evenimentul numit „La chemarea peștelului proaspăt (prins&) gătit”.
 
Atelierele sunt dedicate preparatelor pregătite după rețete din Delta Dunării, iar ingredientul principal este  peștele proaspăt prins pe lacul din Dumbrava Sibiului.
 
„Așa că sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10, la Târgul de țară din Muzeul ASTRA, vor fi gătite următoarele preparate: storceag de somn (ciorbă albă de somn), plachie și icre de crap. Atelierele gastronomice încep la ora 10, iar servirea preparatelor se va face începând cu ora 13. Vă așteptăm!”, transmit cei de la Muzeul Astra. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 5 luni

O familie cu doi copii dă o sută de lei doar să vadă produsele darmite să le aibă in farfurie!Onor conducerea muzeului ASTRA se screme de multă vreme să înduplece naivii la spoliat dar fără succes.Așa-i când lăcomia dă mâna cu incompetența!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus