Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Vremea, săptămâna aceasta: Marți va fi cel mai cald, până în 22 de grade, iar apoi se răcește

Vremea, săptămâna aceasta: Marți va fi cel mai cald, până în 22 de grade, iar apoi se răcește

Temperaturile sunt în creștere, marți, maxima va ajunge până la 22 de grade în județ, însă în zilele următoare vor începe ploile, este prognoza meteorologilor sibieni pentru săptămâna în curs.

”Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va prezenta înnorări temporare și local se vor semnala ploi cu caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice”, se precizează în analiză. 

Luni

Vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi apropiate de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după-amiaza în zona de munte, unde izolat se vor semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai susținute în zonele înalte de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 7 grade. Pe arii restrânse dimineața se va semnala ceață.

Miercuri

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade.

Joi

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local la munte și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie, ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 de grade, iar cele minime între 7 și 9 grade.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus