Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Depozitul de utilaje din „curba accidentelor” de lângă Târnava a luat foc

Depozitul de utilaje din „curba accidentelor” de lângă Târnava a luat foc

Toată instalația electrică și o parte din utilajele adăpostite într-o hală de la marginea comunei Târnava au ars marți după-amiaza. Hala este amplasată într-o curbă unde au loc aproape lunar accidente.

Două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD au însoțit o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu izbucnit la hala construită din fonduri europene nerambursabile. „Incendiul se manifesta cu flacără la peretele exterior al halei, care era confecționată din panouri metalice, precum și la un tablou electric. Pompierii au salvat o parte din utilajele depozitate în hală, însă incendiul a afectat în totalitate instalația electrică, a ars o suprafață de aproximativ 20 mp din hală și tot interiorul a fost afectat de fum”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Un scurtcircuit produs la tabloul de distribuție a energiei electrice este cauza incendiului. Care nu a produs, din fericire, victime.

Luna și accidentul

Hala care a ars este amplasată la marginea DN 14, într-o zonă cu o înșiruire de curbe unde se produc extrem de des accidente rutiere. În luna februarie a acestui an, o femeie a decedat după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, după ce, cu o lună înainte, doi adulți și un copil au ajuns la spital din același loc cu numeroase traumatisme: mașina în care se aflau s-a izbit frontal de o camionetă.

Sursa foto incendiu: ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus