Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primăria introduce tarife noi de parcare la Stadionul Municipal

Primăria introduce tarife noi de parcare la Stadionul Municipal

La aproximativ șase luni de la inaugurare, primarul Sibiului a demarat un proiect de hotărâre prin care propune modificarea tarifelor de parcare la Stadionul Municipal Sibiu.

În prezent, cine vrea să parcheze pe unul din cele 200 de locuri de parcare trebuie să plătească 10 lei pe oră.

Noul proiect de hotărâre vine cu o diferențiere între zilele în care sunt meciuri de fotbal sau alte activități sportive și zilele în care nu se întâmplă nimic și parcările stăteau practic mai mult goale.

Astfel, dacă va fi aprobată propunerea, se va introduce taxa de parcare progresivă. Când nu au loc evenimente pe stadion în primele două ore utilizatorii parcării vor plăti 2 lei pe oră, iar mai departe câte 3 lei pe oră. Doar în zilele în care se desfășoară meciuri de fotbal sau alte evenimente taxa de parcare rămâne de 10 lei pe oră.

Noua propunere de hotărâre vine și abonament de parcare, fără loc rezervat, valabil pentru locurile disponibile în zona Peluzei Nord. Acesta costă 250 de lei pe lună și se suspendă în zilele în care au loc evenimente sportive.

Practic, de noile prevederi ar putea să beneficieze sibienii care lucrează în centrul de afaceri, aflat în apropiere. De asemenea, noile taxe vin și în sprijinul celor care participă la evenimentele organizate vizavi, în zona Sălii Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3456

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dan

Acum 11 luni

In sfarsit o propunere buna!

Raspunde

Titus

Acum 10 luni

Ce penibila e inscriptia aia cu "Primaria municipiului..." pe gardul stadionului. Ma mir ca n-au scris pe undeva si "Astrid"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus