Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
23°C

Noi probleme pe autostrada Sebeș – Turda: a apărut o nouă fisură. Traficul rămâne deviat

Noi probleme pe autostrada Sebeș – Turda: a apărut o nouă fisură. Traficul rămâne deviat

Restricțiile de pe autostrada A10, Sebeș-Turda se prelungesc, după ce în zona nodului de la Alba Iulia Nord a apărut o a doua tasare a carosabilului, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.

Constructorul primului lot a început demolarea sensului spre Cluj-Napoca. Practic, la doar 50-60 m distanță de prima surpare, care a dus la închiderea autostrăzii încă de la începutul lunii februarie, a apărut o a doua fisură, cauzată de infiltrațiile de apă, iar constructorul trebuie să refacă de la zero și această zonă.

Lucrările vor dura cel puțin o lună. Astfel, la puțin peste doi ani de la inaugurarea primului lot al autostrăzii A10, Sebeș-Turda, la kilometrul 16 sensul spre Cluj-Napoca rămâne închis, iar șoferii sunt deviați printr-o bretea laterală.

Sursa foto: Agerpres

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Troll E. Buzu

Acum 4 luni

Romania lucrului bine facut...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus