Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

23 de grade astăzi în municipiul Sibiu. Local, în județ, vor fi ploi și descărcări electrice

23 de grade astăzi în municipiul Sibiu. Local, în județ, vor fi ploi și descărcări electrice

Vremea va fi caldă și instabilă începând cu orele amiezii și seara, anunță meteorologii sibieni în prognoza pentru vineri.

”Cerul va fi variabil în cursul dimineții, cu înnorări mai accentuate după orele amiezii. Local, cu precădere în zona montană și submontană se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și izolat de grindină, cu o frecvență mai mare după-amiaza. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate, de peste 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață”, se precizează în prognoză.

În municipiul Sibiu se estimează că temperaturile de astăzi vor fi între 11 și 23 de grade.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus