Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Raluca și Ion, redactori ai Turnul Sfatului, au alergat la Maratonul Internațional Sibiu: Felicitări tuturor!

Raluca și Ion, redactori ai Turnul Sfatului, au alergat la Maratonul Internațional Sibiu: Felicitări tuturor!

Raluca Budușan și Ion Surdu, doi dintre redactorii Turnul Sfatului, au alergat în acest an 5 kilometri pentru a susține două dintre proiectele Maratonului. Astfel, Raluca a alergat pentru dotarea centrului educațional și comunitar al Crucii Roșii, iar Ion pentru AfterSchool-ul social de la Șura Culturală Gușterița.

Citește și: Cea mai mare ediție a Maratonului Internațional Sibiu: „Tânjeam după această atmosferă”

Cei doi s-au alăturat cursei MultiversX și au pornit în alergare la startul de la ora 10. Jumătate de oră mai târziu erau deja la linia de finish. La final, ne-au împărtășit câteva din impresiile lor. 

„A fost mai greu decât mă așteptam, dar asta din cauza că nu m-am antrenat foarte mult înainte. Dar după linia de finish te relaxezi și uiți de probleme. Mă bucur că n-am ajuns ultimul și am alergat cei 5 km în mai puțin de 30 de minute. Felicitări celor care au terminat cursa înaintea mea. Și felicitări organizatorilor - un eveniment foarte bine organizat! Haideți să susținem Șura Culturală din Gușterița și copiii care au nevoie de educație, cultură și sport”, a spus Ion la finalul cursei.

Raluca este bucuroasă că a reușit să termine cursa în 30 de minute, mai ales pentru că este prima dată când participă la o competiție de alergat. 

„Am terminat pe locul 92, este prima dată când alerg la un maraton. A fost extraordinar, nu m-am oprit absolut deloc, nu e ușor absolut deloc. Am ajuns la concluzia că alergatul e ca o experiență de viață, dacă treci de pragurile în care crezi că nu mai poți, poți să alergi până cazi. Întotdeauna îmi spuneam în cap, când nu mai poți, tot mai poți puțin. Sunt foarte bucuroasă pentru că am reușit să-mi dublez suma pe care mi-am propus-o la maraton și le mulțumesc tuturor”, a spus aceasta. 

Maratonul Internațional Sibiu 2023 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal MultiversX, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus