Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

21 de grade în municipiul Sibiu, astăzi. Vremea, în ușoară răcire

21 de grade în municipiul Sibiu, astăzi. Vremea, în ușoară răcire

Vremea va fi caldă, astăzi, în județul Sibiu, chiar dacă temperaturile vor fi mai mici decât cele de ieri, anunță meteorologii sibieni.

”Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după orele amiezii, când local la munte și izolat în rest, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 12 și 13 grade”, precizează Centrul Meteorologic Transilvania Sud în ultima prognoză.

În municipiul Sibiu, temperaturile de astăzi se vor situa între 12 și 26 de grade, la Dumbrăveni, între 12 și 26 de grade, iar la Păltiniș și Bâlea Lac vor fi între 8 și 15 grade, respectiv între 5 și 9 grade Celsius.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus