Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Ce facem în minivacanță? Rusalii Fest, Summer Break și Festivalul deliciilor turcești

Ce facem în minivacanță? Rusalii Fest, Summer Break și Festivalul deliciilor turcești

Minivacanța de Rusalii aduce la Sibiu mai multe evenimente la care putem participa. De la activități în natură, până la petreceri și festivaluri, de toate ne putem bucura în cele cinci zile libere care urmează.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Gardienii Galaxiei”, „Mica Sirenă” „MAVKA - Zâna Pădurii” sau „Baubaul” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Deschidere Festival Lake

The Lake Home deschide în 1 iunie parcul de activități Festival Lake. Intrarea este liberă.

„1 și 2 iunie, concerte Antract, Onenightstand, Vârfu Omu și grupul de copii de la școala de arte Play, Florin și Patricia Thomits cu muzică folk, apoi foc de tabără. Tobogane, karaoke, magie și ateliere de creație de la Eventica. Avem 2 terenuri de beach volley, concursuri și multe surprize”, arată organizatorii evenimentului.

Summer Break

Între 31 și 5 iunie în Parcul Sub Arini are loc Summer Break Festival. „Ți-am pregătit 3 scene pentru 6 zile de party la care vor pune muzică fix pe sufletul tău unii dintre cei mai cool DJ din România și Europa! Cu street-food bun și băuturi faine, între 31 mai și 5 iunie nu o să vrei să fii nicăieri altundeva decât la Summer Break Festival!”, arată organizatorii evenimentului.

În 1 iunie, de la ora 20, la Summer Break va concerta Connecte-R.

BusStock & Shine 2023

BusStock & Shine revine în acest an, de această dată la Arena Platoș Păltiniș, în perioada 2-5 iunie.

„După cum ne-am obișnuit, alegem să ne vedem și anul acesta în weekend-ul de Rusalii. De ce atunci? Pentru că majoritatea dintre noi avem ziua de luni, 5 iunie, liberă. Astfel putem petrece mai mult timp împreună cu voi, pasionații de oldtimer, campervan si moto”, arată organizatorii evenimentului.

Andia și Puya vin la Versailles Sibiu în 3 iunie

Sâmbătă, 3 iunie, sibienii sunt invitați să participe la o petrece alături de Puya, Andia și DJ Nicolae Sorvelciu.

„Bun venit la unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. În 3 iunie te așteptăm la Versailles Weddings & Events, pentru o noapte de neuitat alături de Puya, Andia și DJ Nicolae Sorvelciu.

Puya și Andia au cucerit publicul cu stilul lor unic si talentul lor incontestabil. Sunt cunoscuți pentru energiile lor pozitive si modul lor de a interacționa cu publicul. Cei doi au făcut senzație în industria muzicală românească. În seara de 3 iunie vor face senzație la Versailles”, arată organizatorii evenimentului.

Petrecere la Backyard, tot în 3 iunie

TINI GESSLER, Naarc și Sebastian vin la Backyard în 3 iunie.

Rusalii Fest la Căsuța MGS

Duminică, 4 iunie, și luni, 5 iunie Căsuța MGS vă invită la Rusalii Fest.

„De Rusalii organizăm 2 zile cu diverse activități la Căsuța MGS: drumeții pe traseele din zonă pentru a ajunge la Căsuța MGS, pregătim pentru voi mâncare la prânz și, de ce nu, să ascultați muzica folk. Îl avem invitat special pe RAUL BOCHIS, cel care a fost și la FOLKFEST și v-a încântat cu muzica lui la chitară”, arată organizatorii evenimentului.  

Concert în Biserica Ursulinelor

Duminică, 4 iunie, la Biserica Ursulinelor va avea loc concertul de Rusalii, sub îndrumarea dirijorului George Miron. Grupul Vocal Acapella vă așteaptă la tradiționalul concert de muzică sacră de la Sibiu.

Festivalul Deliciilor Turcești & Fructelor de Mare la Habermann Markt

Deliciile turcești și fructele de mare ajung în acest final de săptămână, între 2 și 4 iunie, la Piața Habermann din Sibiu.

„Atunci când mâncarea Mediteraneană si cea Turcească își dau intâlnire în același loc, creează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi.

Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai larga de fructe de mare, dulciuri Turcești și preparate specifice bucătăriei Turcești, vine în  orașul tău”, arată organizatorii evenimentului.

Se deschide Lacul lui Binder

Până la concediu, puteți petrece frumos timpul liber chiar în Sibiu, la Lacul Binder care, din 1 iunie, își redeschide și plaja, împreună cu locul de joacă plutitor de pe apă, după ce la finalul lunii aprilie s-a deschis zona de sporturi nautice, cea de promenadă și terenurile de volei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Un cititor

Acum 10 luni

Să recapitulăm: Rusalii Fest, Cinegold, Summer Break, Habermann Markt, Backyard, Folkfest, Festival Lake, Pizza by Tango. Nu găsești o denumire românească, de parcă le-ar fi rușine că sunt români. Doamne, ce nătărăi!
Raspunde

Carcotel

Acum 10 luni

Da? Si cum ai vrea sa fie denumite in romana? Festivalul de Rusalii? Cine-aur? Vacanta / pauza de vara? Piata Baermann? Curtea din Spate? Fesival Folcloric? Festival Lac? "Pitza" de tango? Ce rost are sa comentezi despre denumirea unor evenimente? Fiecare are libertatea sa le denumeasca asa cum doreste. Scoate-ti capul din f....gaura :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus