Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

FC Argeș anunță că un club din Liga 1 ar putea să fie retrogradat din cauza insolvenței. Dani Coman: Nu se referă la noi, avem plan de reorganizare aprobat!

FC Argeș anunță că un club din Liga 1 ar putea să fie retrogradat din cauza insolvenței. Dani Coman: Nu se referă la noi, avem plan de reorganizare aprobat!

Conducerea clubului FC Argeș a anunțat astăzi că are șanse să continue și sezonul viitor în prima ligă, după ce Federația de fotbal ar urma să sancționeze echipele care sunt în insolvență, informează Prosport.

AFC Hermannstadt este singurul club din prima ligă de fotbal care este în insolvență.

„Am primit și eu unele semnale vizavi de problemele mari ale unei echipe din primul eșalon, iar dacă cei de la FRF vor aplica ad litteram regulamentul, atunci problemele legii insolvenței nu îi permit acelei echipe să joace din sezonul viitor în prima divizie. Astfel că, FC Argeș ar putea rămâne la masa verde în Superliga. Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective”, a spus Viorel Tudose, unul din principalii sponsori ai FC Argeș, citat de Prosport.

Deși piteșteanul vorbește despre un club din Liga 1, președintele AFC Hermannstadt, Dani Coman, a declarat pentru Turnul Sfatului că nu se poate referi la echipa sibiană pentru că aici există deja un plan de reorganizare aprobat.

”Nu este vorba de noi, noi avem planul de reorganizare aprobat. Se referă la Dinamo”, spune Dani Coman.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unu

Acum 3 luni

Ar fi fost o veste nesperat de bună pentru bugetul Sibiului, administrația nu s-ar mai simți obligată să ofere o ”premiere” sponsorizare anuală a FCH de multe sute de mii de euro.
Raspunde

Sk17i

Acum 3 luni

Întrebare pentru Argeș πtești. Căt de π
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus