Miercuri,
15.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

„Iarbă” și cocaină vândută în Sibiu. Polițiștii au reținut doi sibieni, după percheziții

„Iarbă” și cocaină vândută în Sibiu. Polițiștii au reținut doi sibieni, după percheziții

Doi sibieni în vârstă de 30 și 31 de ani au fost reținuți de polițiștii sibieni pentru 24 de ore, fiind acuzați de trafic de droguri. Patru percheziții domiciliare au avut loc în județul Sibiu, miercuri.

„La data de 7 iunie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, la persoane bănuite de comercializarea de droguri de risc și de mare risc,” transmit joi reprezentanții IPJ Sibiu. 

Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de risc și de mare risc (cannabis, cocaină) mai multor consumatori, din județul Sibiu. 

Persoanele bănuite de trafic de droguri au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat mai multe recipiente cu inflorescențe de cannabis, plicuri transparente, care conțineau substanțe interzise porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile, susceptibile a fi fost utilizate în activitatea infracțională. 

De asemenea, într-o locație percheziționată, a fost descoperită o cultură indoor de plante, din genul cannabis, precum și componentele electronice ale unui kit de creștere.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a 2 bărbați, de 30, respectiv 31 de ani, ambii din municipiul Sibiu.

În cursul zilei de astăzi, 8 iunie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestare preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile, mai transmite sursa citată. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și echipajelor canine din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Baloane

Acum 11 luni

cam subnutrite plantele, are trebui sa-i amendati ca-si bateau joc de ele si sa le dati drumul sa-i facem de rusine. Pentru atata lucru sa tineti oamenii aia pe cazare si mancare gratis...
Raspunde

@@@

Acum 11 luni

Si ce gresie urata! De-aia s-au ofilit bietele plante!
Raspunde

Ochi "nedormiti"

Acum 11 luni

Era mai interesanta o poza cu lista de clienti Cati n-or patimi din cauza unoea care fac pe "creativii" si "stresati"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus