Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Autobuzele Tursib trec la programul de vară: pe patru trasee acestea vor circula mai rar

Autobuzele Tursib trec la programul de vară: pe patru trasee acestea vor circula mai rar

Pe patru trasee ale Tursib autobuzele vor circula mai rar, urmând să treacă la programul de vară. Primăria Sibiu a publicat pentru consultare publică un proiect de hotărâre pe care urmează să-l adopte.

Conform textului proiectului de hotărâre, trecerea la programul de circulaţie de vară este propusă pentru traseele 8, 16, 17 și 18, iar argumentele țin de începerea vacanței elevilor.

„Având în vedere reducerea considerabilă a gradului de încărcare al autobuzelor pe trasee în perioada vacanţei de vară datorată atât vacanţei elevilor cât şi a reducerii /opririi activităţii în această perioadă la majoritatea societăţilor din zonele industriale, se propune aprobarea Programului de circulaţie de vară, începând cu data de 01.07.2023. Trecerea la acest program se va face anual în perioada vacanţei şcolare”, se menționează în raportul de specialitate.

Cei interesți de acest proiect, pot depune în scris, până la data de 26 iunie 2023, propuneri, sugestii sau recomandări la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

Noile programe pentru cursele menționate pot fi consultate aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Anonim

Acum 3 luni

Biletele și abonamentele le ati scumpit si totuși, vreți să lucrați mai putin :(
Raspunde

Climate change

Acum 3 luni

Avem nevoie de mai multe autobuze în Sibiul acesta plin de mașini. In fiecare zi sunt cozi interminabile. Unele zone nu sunt acoperite nici acum bine și nu sunt trasee rapide. E ridicol să aștept o oră pentru autobuz (18). Cum se așteaptă să lăsăm mașină acasă?
Raspunde

Ioana

Acum 3 luni

Autobuzele sunt necesare, ar fi o prostie sa fie mai rar programul traseelor, oricare ar fi ele. Motivul vacanței de vară nu este unul relevant. Vrem sa avansăm ca oraș, dar totuși ne place sa batem pasul pe loc..
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

Argumentul cu vacanța elevilor NU e REAL. E un PRETEXT ca să se acundă lipsa șoferilor (datorată incompetenței conducerii Tursib), șoferilor existenți trebuind să le fie acordate concediile la care au dreptul.
Raspunde

Claradi

Acum 3 luni

Cum sa reducă frecventa și asa circula la jumătate de ora ( traseu 16,18). Ar fii culmea sa circule la 1 ora....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus