Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

Mâine se deschide Transfăgărășanul. Deocamdată, circulația va fi permisă doar ziua

Mâine se deschide Transfăgărășanul. Deocamdată, circulația va fi permisă doar ziua

Mâine dimineață, 21 iunie, de la 8:00 se deschide circulația pe Transfăgărășan (DN7C) - cel mai spectaculos drum din România - conform unui anunț al DRDP Brașov.

„Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei (între orele 7.00 - 21.00), iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar, până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță”, precizează reprezentanții DRDP Brașov.

Drumarii recomandă șoferilor să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse.

„Este important să acordați o atenție suplimentară atunci când circulați pe acest drum, având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă. Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important să nu încercați să hrăniți urșii, chiar dacă va aflați în autovehicul și să nu faceți gesturi care ar putea să genereze un comportament agresiv al acestora”, precizează aceștia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 939

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus