Duminică,
24.09.2023
Thunderstorm With Heavy Rain
Acum
20°C

Șase companii din Sibiu vor subvenționa 20 de locuri la ULBS pentru programul Informatica Economică în limba engleză

Șase companii din Sibiu vor subvenționa 20 de locuri la ULBS pentru programul Informatica Economică în limba engleză

ULBS anunță că peste 2.700 de locuri fără taxă la programele de licență și master sunt anunțate pentru perioada de admitere din acest an. 20 de burse vor fi subvenționate și de companii sibiene.

62 de locuri sunt prevăzute pentru programele de doctorat, 57 pentru cele de licență, acordate românilor de pretudindeni, iar 20 de burse sunt subvenționate de companii sibiene. Acestea completează cele peste 2700 de locuri fără taxă la programele de licență și master, deja anunțate.

Locurile dedicate programelor de doctorat, disponibile în sesiunea septembrie 2023 includ 10 burse acordate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, care se adaugă celor 52 de locuri alocate de guvern (25 dintre acestea sunt bugetate cu bursă, 25 de locuri sunt subvenționate fără bursă, iar două locuri sunt oferite românilor din pretutindeni). Tot adresate românilor de pretutindeni sunt și 57 de locuri la programele de licență, 32 dintre acestea fiind locuri bugetate cu bursă și 25, bugetate fără bursă.

Anul acesta, șase companii din Sibiu vor subvenționa locurile cu taxă aferente programului de studii de licență Informatică Economică - în limba engleză. Este vorba despre companiile NTT Data, Endava, TNT Computers, BearingPoint, Visma și MultiversX, parteneri ai Facultății de Științe Economice a ULBS, care vor finanța pe întreaga perioadă a studiilor de licență 20 de locuri, la noul program de studii. Condiția adresată studenților este aceea ca în anii II și III de studiu, media anuală obținută să fie peste 8, conform unui comunicat al universității.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: ulbs admitere

Vizualizari: 1828

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus